Vervekampanje

Vervekampanje

Som politiker gjør jeg langt mer enn å fly i møter og prate med media, for politikk er en lagspill der man fordeler saker og oppgaver mellom oss i partiet. Moss FrP er heldig å ha mange medlemmer med forskjellig bakgrunn, vi har alt fra lærere, selvstendig næringsdrivende, butikkansatte, direktører, sudenter, pensjonister, uføretrygdede osv i partilaget. 

Fremskrittspartiet er også det eneste parti som har hatt vekst i medlemsmassen de siste 10 årene mens de andre partiene har hatt en betydelig nedgang. Men vi er også et stort parti og trenger derfor alltid flere. Derfor har partiet satt igang en nasjonal vervekampanje for å få flere medlemmer.

Moss FrP hadde derfor stand på Amfisenteret der vi prøvde å verve nye medlemmer, men også benytte anledningen til å prate med innbyggerne i Moss. Når vi står på stand får vi mange tilbakemeldinger, både positive og negative, vi får også mange nyttige tips og tilbakemeldinger.

Mitt inntrykk er at velgerne i Moss og Østfold nå er tydelige på at de ønsker et skifte, de er lei av politikere som ikke evner å fornye Norge, de er lei av politikere som bryter løfter og politikere som skal styre hverdagen deres. Dette merket jeg tydelig på stand i dag.

Moss FrP fikk vervet 10 nye medlemmer noe jeg er veldig fornøyd med, her ser dere Christine Marie Pedersen som fyller ut verveskjemaet etter å ha blitt vervet av Bengt Bach Gansmo og Håkon Røssum.

Goto Top