Reisebrev fra Thailand – nr. 3

Reisebrev fra Thailand – nr. 3

Vi nyter fortsatt deilige dager her i smilets land. Vi har tatt det rolig i flere dager nå og primært holdt oss i Cha-Am der det fortsatt er 35 grader på dagen og 25 om natten. På juleaften dro vi til Hua Hin og spiste på en fantastisk restaurant som heter Sofitel. Man har ikke opplevd luksus før man drar ditt. Vi ble møtt med levende musikk og kelnere som serverte oss diverse drinker og kanapeer. Cathrine og jeg nøt dette en times tid, fikk besøk av nissen osv. Da vi skulle sette oss til å spise forstod vi plutselig at vi hadde kommet i feil selskap og at kanapeene, drinkene, gavene fra nissen, musikken osv. ikke var for oss. Heldigvis kom vi oss raskt på riktig restaurant som lå rett ved og vår restaurant var faktisk enda mer stilfull. Vi nøt der en bedre middag med fin vin og ekte champagne. Cathrine hadde kjøpt en Appel TV til meg i julegave, noe jeg virkelig gleder meg til å teste ut når jeg kommer hjem. Kommer nok til å skrive litt om den her på bloggen etter hvert nå som jeg har blitt såpass Appel fan. Cathrine fikk nye langrennski av meg, noe som virker litt fjernt når vi sitter her i varmen, men det skal bli hyggelig å gå flere turer i mossemarka når vi kommer hjem.

Her i Thailand er de veldig glade i alt som blinker og nå som det er jul tar de helt av med juletrepynt og blinkende lys overalt. Skal få tatt noen fine bilder av det senere, men her har dere også et fint bilde av Cathrine.

Dagene etter juleaften har vi vært i Cha-Am og har solt oss mye, badet og ikke minst tatt masasje. Masasje her i Thailand koster ca. 30-40 kr. for en hel time og de er veldig flinke. Vi har spist på relativt enkle restauranter de siste dagene, men maten er veldig god og rimelig. 1. juledag dro vi på et nattmarked her i Cha-Am og vi var nok de eneste hvite menneskene der. Det var veldig gøy å se på alt det rare de solgte og vi spiste vår middag på nattmarkedet ved at vi gikk rundt og kjøpte litt og litt fra hver bod. Her kunne man kjøpe alt fra stekte frosker, friterte biller til rosa egg.

Håper dere alle har en riktig fin og fredfull jul!

Goto Top