Morder spiller «Killing Floor»

Morder spiller «Killing Floor»

VG har intervjuet personen som rått og brutalt drepte den 19 år gamle gutten Lars Erik Flem Andersen. Drapet var brutalt og han løp etter Lars Erik med en bajonett og hugger flere ganger mens Lars Erik løper for livet.

Det har kommet frem at drapsmannen satt og spilte på sin Xbox før drapet og han spilte det særdeles voldelige spillet «Killing Floor». Intervjuet drapsmannen gjør med VG gjør meg meget provosert. Han kommer med uttalelser som:

”jeg gidder ikke å bruke resten av livet mitt innenfor murene på å tenke på hvorfor jeg gjorde det” og ”jeg liker å være alene, det er ikke noe stress. Når jeg er kommer ut igjen er jeg litt over 30. Det er ikke halve livet mitt engang.”

Dette er meget respektløse uttalelser og det viser tydelig at han ikke har forstått alvoret i hva han har gjort. Det som gjør saken enda mer kvalmende er at han har søkt og skal nå bli overført til et annet fengsel der han får Xbox på cella. Tilpasset soning kalles det! Skal en drapsmann som spilte et særdeles voldelig spill, for så å gå ut og drepe en tilfeldig person på gaten med «triksene» han lærte på spillet få xbox og kunne fortsette spillingen på cella?

Dette er et godt eksempel på en snillistisk kriminalitetspolitikk i Norge. Det er på tide at FrP får støtte for sine forslag om lengre straffer for personer som begår alvorlig kriminalitet som drap, voldtekt, vold etc. skal bli straffet betydelig hardere enn i dag. Det å sitte i fengsel skal ikke være en fin ferie finansiert av skattebetalerne.

Goto Top