Mishandlet og skadet for livet

Mishandlet og skadet for livet

En ung alenemor ble mishandlet på det groveste av en norskpakistaner i hele 11 timer ifølge Aftenposten. Hun hadde møtt mannen ved noen få andre anledninger men mannen dukket plutselig opp på døren hennes uanmeldt for 1 år siden. Det var da mishandlingen startet på det groveste. Norskpakistaneren mente bla. at hun var uren og hun måtte derfor drikke en hel flaske med Zalo, noe som gjorde at hun følte hun ble kvelt. Mannen ble også sur fordi kvinnen ikke ønsket å spise maten som moren til norskpakistaneren hadde laget. Hun ble slått og sparket over lengre tid, gitt støt med støtpistol, skåret opp med glass osv. Mannen nøyde seg heller ikke med den grove fysiske volden, han kom også med drapstrusler mot henne og hennes barn. Han sa at hvis hun fortalte noen om volden skulle barnet hennes bli drept og partert. Mannen truet også med å benytte glasskår til å skjære henne nedentil. Etter hele 11 timers mishandling kom heldigvis politiet og fikk pågrepet mannen.

Kvinnen er i dag merket for livet av den meget traumatiske episoden, hun har arr over hele kroppen og hun lider av posttraumatisk stress. Saken var først til behandling i Oslo tingrett og der slapp mannen unna med 8 måneders fengsel, noe som i lagmannsretten ble utvidet til 12 mnd i fengsel. I Norge så slipper man ut når man har sonet 2/3 av sin straff, noe som betyr at mannen slipper ut etter kun 9 mnd i fengsel. Dette er heller ikke første voldsdom norskpakistaneren har, han er dømt hele 6 ganger tidligere for vold og narkotikaforbrytelser. Kvinnen må leve med skadene, både de psykiske og fysiske resten av livet, mens mannen slipper unna med kun 9 mnd i fengsel. Dette er en skammelig lav dom både hvis vi ser denne episoden isolert, men saken blir enda verre med tanke på at han har blitt dømt hele 6 ganger tidligere.

Min mening er at mannen burde fått betydelig strengere straff, jeg snakker da om minst 10 år i fengsel. Hvis det viser seg at mannen er pakistansk statsborger mener jeg samtidig at han helst bør sone i pakistan evt. få sone i Norge for så å bli umiddelbart utvist etter soning. Det er på tide at vi får økt straffene betydelig i Norge sånn at de tyngste kriminelle som ødelegger livene til uskyldige mennesker kommer der de hører hjemme, i fengsel.

Goto Top