Liverpool i Norge

Liverpool i Norge

I går var jeg så heldig å få være på Ullevål stadion og se Vålerenga spille mot mitt favorittlag, Liverpool i en vennskapskamp. Jeg har vært Liverpoolfan helt siden jeg så FA-cup finalen i 1994 på TV der Liverpool tapte helt i sluttminuttene mot Man Utd. I konfirmasjonsgave fikk har jeg en tur til Anfield og Liverpool der jeg så Liverpool mot Derby i Premier League, noe som var en utrolig opplevelse. For en god del år siden spilte også Liverpool mot Norge i en vennskapskamp på Ullevål, men det er dessverre en god del år siden sist. Jeg var derfor veldig glad da de igjen skulle spille i Norge.

Her står jeg utenfor Ullevål stadion før kampstart

 

Det er en utrolig følelse å se en full Ullevål stadion der jeg vil anta at 95% av tilskuerne var kledd i Liverpooldrakter, skjerf og t-shorter. Før kampen kom alle Liverpoolspillerne med en rose som de la ned til minne om ofrene for den grufulle terroraksjonen 22. juli. Det ble også 1 minutt stillhet noe som er en spesiell opplevelse når man merker at 25 000 mennesker ikke sier et pip og at man kunne nesten ha hørt en knappenål som falt i bakken. Her er en kort videosnutt jeg tok da You’ll never walk alone runget over hele Ullevål stadion. Sangen passer utrolig bra i disse tunge stunder………….

Kampen bar preg av å være en vennskapskamp, men det var en underholdene kamp som til slutt endte 3-3. Merker at jeg nå gleder meg til seriestart i England og jeg håper jeg får mulighet til å ta meg en tur over og se en Liverpoolkamp på Anfield til høsten/vinteren.

 

Goto Top