«Kriminell» vinner på Idrettsgallaen

«Kriminell» vinner på Idrettsgallaen

Cecilia Brækhus ble på Idrettsgallen kåret til årets navn. Det er en av de absolutt gjeveste prisene da den er stemt frem av folket selv. Jeg er helt enig at Cecilia Brækhus er en verdig vinner da hun virkelig har hevdet seg i en av de største internasjonale idrettene som man utøver over store deler av verden. Paradokset med prisutdelingen er at de andre partiene i Norge har vedtatt at Cecilia Brækhus er kriminell hvis hun utøver idretten sin i sitt hjemland. Det er da en smule spesielt å se politikere fra flere partier nå gratulere Cecilia på diverse sosiale medier til tross for at de i fjor stemte imot FrPs forslag om å tillate proffboksing i Norge.

Cecilia Brækhus

Selv misliker jeg boksing og jeg synes det er en ekkel idrett å se på. Det kan godt hende jeg er en «svak sjel», men jeg har ikke sansen for en idrett der to voksne mennesker slår på hverandre og man vinner hvis man knocker ut motstanderen. Samtidig er jeg 100% klar på at proffboksing selvfølgelig må bli lovlig i Norge. Selv om jeg ikke har sansen for idretten, hvorfor skal jeg som politiker nekte to voksne personer som frivillig ønsker å delta i en boksekamp? Dette får voksne mennesker selv få avgjøre om de ønsker å delta på, så får hver enkelt innbygger selv avgjøre om man ønsker å bruke pengene sine på å se på denne sporten. Vi som politikere må slutte å forby alt vi ikke liker, la det enkelte frie, voksne individ foreta sine egne valg.

Til tross for at jeg ikke er noen stor tillhenger av boksing har jeg veldig stor sans for Cecilia Brækhus og jeg er mektig imponert over hennes bragder og personlighet. En jente fra Bergen har utfordret bokseverden og vunnet stort, nå får vi håpe at hun vinner kampen mot de øvrige partiene. Prisen som årets navn var en god knockout på Stoltenberg og de andre forbudspolitikerne.

Goto Top