Kom med innspill til min landsmøtetale

Kom med innspill til min landsmøtetale

Det er nå en uke til Fremskrittspartiet sitt landsmøte som du kan følge live på frp.no og her på min blogg. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen underveis med relevant informasjon fra landsmøtet og ikke minst litt om hva som foregår utenfor landsmøtesalen. For det er ingen hemmelighet at det på et landsmøtet diskuteres mye politikk og organisasjon i gangene, på hotellrommene, i baren etc.

Et landsmøte er det største høydepunktene for en politiker kun slått av selve valgdagen. På landsmøtet møter man partikollegaer og venner fra hele landet, utveksler erfaringer og gir hverandre tips og råd. Landsmøtet viktigste rolle er allikevel å bestemme politikken til partiet og velge et sentralstyre for det neste året. Alle på landsmøtet får ikke mulighet til å ta ordet under landsmøtet, dette da vi aldri ville rukket å bli ferdig på de tre dagene vi har til disposisjon. Fylkespartiene må derfor prioritere hvem i deres delegasjon som skal få ordet og det ser ut til at jeg får ordet under den politiske debatten. Hva jeg skal ta opp har jeg ikke bestemt meg for enda og jeg utfordrerer derfor dere alle til å komme med innspill og forslag til hva jeg skal snakke om. Jeg håper derfor at du som leser kommer med dine tips i kommentarfeltet under og jeg lover å lytte nøye til tipsene.

Du kan her ser min landsmøtetale fra 2009:

Her er landsmøtetalen min fra 2010:

Min landsmøtetale for 2011 kan du nå være med på å lage ved å komme med tips på kommentarfeltet.

Goto Top