Jeg vant nominasjonen!

Jeg vant nominasjonen!

I dag var endelig dagen jeg har sett frem til kommet. I april bestemte jeg meg for å prøve å bli nominert til Stortingsvalget for Østfold FrP. Jeg valgte å satse på å få 2. plassen på listen og det har vært en hard kamp.

20121201-131648.jpg

Østfold FrP har mange dyktige politikere og kampen stod mellom sittende Stortingsrepresentant Jon Gåsvatn, varaordfører i Råde Frederikke Stensrød og meg selv. Det har vært en nervepirrende kamp og den ble kronet med seier. Jeg har nå fått nominasjonsmøtets tillit til å stå på 2. plassen og nå begynner virkelig kampen for å fortsatt sikre tre på tinget fra Østfold FrP.

Som støttetaler hadde jeg valgt Geir Gravdal fra Rygge og han slo til med en fantastisk rap om meg:

Wiborg-rap

Kjære dirigenter
Kjære nom’nasjonsmøte
Både gutter og jenter
Både kjekke og søte

Jeg står her i dag
For å gi min støtte
Til en som er i slag
Som er klar for å fløtte

Sin arbeidsplass til Tinget
Det er der’n hører hjemme
Til tinget vil’n springe
Han lar seg ikke skremme

Den gutten han er skarp
Et riktig arbeidsjern
Vil du gjør’et varp
Så stem på denna kær’n

For Erlend han vil jobbe
Både dag og natt
Han lar seg ikke mobbe
Eller sette seg sjakk matt

Med Leaf’en vil han kjøre
På dager varme og kalde
I all slags vær og føre
For å høre dere alle

For ytre og for indre
Han kommer å ståpå
Erlend han vil tindre
For store og for små

Motor’n går for fullt
Han venter bare på GÅ!
Han står på katapult
Så klar fra topp til tå,
Så si meg alle nå,
Hva venter vi egentlig på?

Erlend sei ifrå
Hvor skoen trykker på
Han vil jo AP slå
I valgkampen så rå

Han er klar for nytt nivå
I supermanntrikå
For Wiborg vil på tinget
Og dit vil vi ham bringe!!

Så STEM PÅ mr. Wiborg!

Goto Top