Jeg tar utfordringen

Jeg tar utfordringen

Jeg tar utfordringen

Pokerspiller Ola Amundsgård utfordrer nå alle Stortingspolitikere i poker. Målet hans er å sette fokus på behovet for å legalisere poker da det er et ferdighetsspill. Både jeg og FrP er helt enig med han og jeg er derfor glad for at den nye regjeringen er klare på at de vil myke opp reglene og sørge for å tillate poker i kontrollerte former. Ola Amundsgård som er kjent som en av de absolutt beste pokerspillerne i Norge utlover nå en dussør på 1 million kroner hvis en Stortingsrepresentant vinner over han.

poker

Selv så kan jeg lite om poker, men spiller det noen få ganger i året på nettet. Sannsynligvis er jeg en lett motstander for Ola Amundsrud, men jeg takker ja til utfordringen om å møte Amundsgård under de forutsetninger som han har gått ut med.

Ola, ta derfor kontakt med meg så skal vi sammen få fokus på behovet for en legalisering så får vi se hvem som vinner 🙂

Goto Top