Jeg er Stortingsrepresentant!

Jeg er Stortingsrepresentant!

Etter å ha vært et nervevrak i lang tid kunne jeg slippe jubelen løs i natt da det ble klart at jeg er valgt inn på Stortinget. Det har vært en lang ferd for å nå dette og allerede som en ung jypling i 2004 i et portrettintervju med Moss Dagblad fortalte jeg at jeg hadde en drøm om å komme på Stortinget i 2013. Jeg har aldri i mitt liv vært så nervøs som jeg har vært de siste to årene og spesielt de siste ukene. Det var derfor en enorm lettelse da resultatene kom inn og de viste at vi på landsbasis gjorde det betydelig bedre enn prognosene og spådommene trodde, vi gjorde det tredje beste valget i Fremskrittspartiets historie og skal nå i regjeringsforhandlinger.

I Østfold gjorde vi det enda bedre og endte på 19,6% noe som er 3,2% bedre enn landssnittet og vi er det tredje beste fylket i FrP. Dessverre fikk vi ikke vår tredjekandidat, Håvard Jensen inn, men han er nå 1. vararepresentant til Stortinget og kommer til å gjøre en god jobb som det og ikke minst i fylkestinget og i Hobøl. For han er en ekstremt dyktig politiker som vi kommer til å høre mer fra fremover.

 

Her avlegger jeg min stemme

Her avlegger jeg min stemme

 

Det som virkelig har vært rørende i denne valgkampen er å se på alle de som har jobbet dag og natt for å gi oss denne valgseieren. Jeg har reist rundt i Østfold og i samtlige kommuner jeg har vært i har jeg møtt lokale FrP,ere som har levert tidenes valgkamp. Jeg tror noe av grunnen til det gode valgresultatet i Østfold skyldes at har satt følgende rekorder:

  • Aldri har vi hatt flere standsaksjoner
  • Aldri har vi hatt flere medlemmer på stands
  • Aldri har vi hatt så mange leserbrev
  • Aldri har vi hatt så stor aktivitet på sosiale medier
  • Aldri har vi hatt så mange redaksjonelle oppslag
  • Aldri har vi hatt så mange radiointervjuer
  • Aldri har vi hatt så mange TV intervjuer

Jeg vil også takke de som stemte på FrP og meg. Jeg er evig takknememlig for den støtten alle velgerne i Østfold har vist oss og jeg kan love at jeg skal kjempe dag og natt for Østfold og landet. Jeg kommer til å fortsette å være en ærlig og handlekraftig politiker som snakker rett fra «levra» og ikke pakker inn ting. Min dør kommer alltid til å være åpen om du har saker du vil jeg skal ta opp eller om du har synspunkter, ris eller ros.

Nok en gang, tusen takk til alle medlemmer i Østfold FrP som har stått på dag og natt for å få meg valgt inn og til alle velgere vil jeg si, TUSEN TUSEN TAKK!!

Goto Top