Jeg ble valgt!

Jeg ble valgt!

Jeg ble i dag valgt inn som 2. vararepresentant til Fremskrittspartiets sentralstyre noe jeg er veldig stolt og glad for. Det var hard kamp om å bli valgt da vi hadde mange gode kandidater som ønsket å stille. I min egenpresentasjon til landsmøtet fokuserte jeg på viktigheten av å stå oppreist for vår politikk til tross for at våre konkurrenter i media og de andre partiene alltid gjør det de kan for å latterliggjøre våre politikere og vår politikk. Jeg har mange eksempler på at FrP kommer med noen forslag til politiske løsninger som blir latterliggjort og stemt nord og ned av de øvrige partiene, for så at de andre partiene kommer etter 10-20 år og gjør FrPs forslag til sin egen politikk.

Her blir jeg gratulert av Per Sandberg etter sentralstyrevalget

Jeg er alltid glad for at FrP får gjennomslag for sin politikk uavhengig hvem som fremmer den, det er bare så synd at det tar 10-20 år før de andre partiene kopierer vår politikk. Har her noen eksempler på politikk fra FrP som har blitt latterliggjort, for så å bli etablert politikk:

  • Fjerne NRK monopolet
  • Tillate farge-TV
  • Fritt sykehusvalg
  • Krav om at innvandrere må lære seg norsk

Jeg er derfor glad for at jeg nå får muligheten til å kjempe for Fremskrittspartiets politikk og visjoner gjennom sentralstyret. Siv Jensen ble som ventet gjenvalgt med massiv støtte. I tillegg ble også dyktige Anders Anundsen, Kari Kjos og Tom Cato Karlsen valgt inn i sentralstyret.

Vil takke alle dere som stemte på meg 🙂

 

Goto Top