Hva vil du at jeg skal ta opp på Stortinget?

Hva vil du at jeg skal ta opp på Stortinget?

Jeg skal møte på Stortinget i perioden 6-19. juni som møtende vararepresentant på Stortinget. Jeg skal møte for Stortingsrepresentant Jon Gåsvatn som er sykmeldt i samme periode. Når jeg stepper inn så går jeg inn i komiteen den jeg møter for sitter i og i dette tilfellet er det helse og omsorgskomiteen. Jeg ser at komiteen skal ha mange spennende og større saker til behandling i tiden jeg skal møte så det blir mye å sette seg inn i. Når man møter på Stortinget i kun 2-uker er det selvfølgelig begrenset hva man kan få gjort da alt tar lang tid på Stortinget. Det jeg allikevel kan få gjort er å sette fokus på saker som er viktige gjennom å stille Regjeringen spørsmål enten skriftlig eller muntlig.

Det er ingen hemmelighet at Fremskrittspartiet har satset mye på at det skal være kort vei mellom en Stortingsrepresentant og innbyggerne. Derfor kan man i Fremskrittspartiet alltid kontakte en Stortingsrepresentant direkte uten å måtte gå via rådgivere/sekretærer. Jeg utfordrer derfor deg som leser av denne bloggen til å komme med innspill til hva du mener jeg bør ta opp i tiden jeg møter på Stortinget. Er det noe du mener er urimelig, kan forbedres, bør settes fokus på etc. så kom med dine innspill i kommentarfeltet under. Jeg lover å ta med meg alle innspillene jeg får og skal etter beste evne få gitt dere et ordentlig svar. Spørsmålene kan handle om alt fra noen avgifter du mener er urimelig til spørsmål rundt eldreomsorg, skole, samferdsel etc. Den som kommer med det beste forslaget vil jeg invitere til en lunch på Stortinget (transport må du ordne selv).

Goto Top