God påske

God påske

Påsken er en veldig koselig og deilig tid synes jeg. Jeg pleier å feire påsken på fjellet, noe jeg også har gjort i år. Forskjellen fra tidligere år var at snøen var borte, sånn at det ikke ble noen skiturer i år. Men vi har allikevel kost oss masse på fjellet med god mat og drikke sammen med familien. Jeg er relativt konservativ og tradisjonell når det gjelder helligdager da jeg liker å feire de på samme måte jeg alltid har gjort. Det betyr at jeg må på fjellet i påsken, spise lam, øl i solveggen osv. Den eneste endringen er at jeg nå er mer online enn tidligere pga. min iPad.

Må holde meg oppdatert i påsken

I tillegg til at det er deilig med ferie, god mat og tid til venner og familie er det viktig å tenke på hva påskens budskap faktisk går ut på. Jeg tror det er alt for lett å glemme hva som faktisk er årsaken til at vi feirer påske. VG lagde for noen år siden en fin oversikt for de som ønsker å friske opp kunnskapen om Jesus som døde på korset for alle oss andre. Her ser du et skjermdump av deler av VG sin oversikt:

Skjermdump fra VG

Cathrine og jeg har nå kommet hjem fra fjellet og skal nå nyte de siste påskedagene sammen venner, trening og å slappe ordentlig av før jobben begynner igjen på tirsdag. Jeg håper dere alle nyter påsken og får slappet ordentlig av.

Goto Top