Fylkesordførerkandidat

Fylkesordførerkandidat

På gårsdagens nominasjonsmøte i Østfold FrP ble jeg formelt valgt som Fremskrittspartiets fylkesordførerkandidat ved neste års fylkestingsvalg da jeg også var på topp. Jeg er meget glad og stolt over å bli vist denne tilliten, noe partiet også viste meg ved forrige fylkestingsvalg. Denne gangen hadde samtlige lokallag foreslått meg på førsteplassen og jeg fikk 79 stemmer og 2 blanke stemmer på gårsdagens nominasjonsmøte.

Det var et ryddig og rolig møte der hele listeforslaget til nominasjonskomiteen ble valgt. Av de 10 øverste på listen så har vi 5 kvinner og 5 menn, 3 personer født utenfor Norge(Polen, Sverige og Romania), god alderspredning, ferske og erfarne. Dette klarte partiet uten noen form for kvotering.

Jeg hadde på forhånd bedt om å få innspill til min tale til nominasjonsmøtet og jeg fikk flere innspill via bloggen, Twitter og Facebook. Tusen takk til alle som bidro.

Dere kan se talen min her(beklager litt dårlig kvalitet på videoen):

Jeg vil senere legge ut flere bilder og videoer fra nominasjonsmøtet. Listen som ble valgt er:

Fylkestingsvalgliste 2011-2015:

Plass Kandidater Kommune
1 Erlend Wiborg Moss
2 Leif Eriksen Fredrikstad
3 Frederikke Stensrød Råde
4 Monica Gåsvatn Sarpsborg
5 Håvard Jensen Hobøl
6 Ove Virik Jørgensen Hvaler
7 Hanne Therese Myhrer Trøgstad
8 Eva Evita Lexander Halden
9 Arvid Vestvik Fredrikstad
10 Julia Brännström Sarpsborg / FpU
11 Ulf Meyer Eidsberg
12 Liv Leirstein Moss
13 Kai Roger Hagen Sarpsborg
14 Geir Gravdahl Rygge
15 Liv Andresen Askim
16 Vegar Johansen Halden
17 Terje Aarhus Eidsberg
18 Ole Johan Lakselv Skiptvet
19 Bjørnar Laabak Fredrikstad
20 Ingolf Paller Askim
21 Marie Peter Fredrikstad / FpU
22 Birgitta Grimeland Spydeberg
23 Eva K. Andersen Fredrikstad
24 Eivind Borge Hvaler
25 Aud Torill Blakkestad Rakkestad
26 Lena Linge Våler
27 Rune Jørgensen Rømskog
28 Unni Blakkestad Sarpsborg
29 Kjell Erik Haug Marker
30 Kjersti Bakker Råde
31 Stein Erik Westlie Sarpsborg
32 Jan Erik Winås Aremark
33 Jon Gåsvatn Sarpsborg
34 Vigdis Giltun Fredrikstad
35 Ulf Leirstein Moss
Goto Top