Fylkesårsmøtets første dag

Fylkesårsmøtets første dag

Denne helgen avholder Østfold FrP sitt fylkesårsmøte på Rica City i Fredrikstad. Årsmøtet har vært veldig vellykket så langt og jeg tror at alle de 114 deltagerne er strålende fornøyd med første dag.

Vi var så heldig å få besøk av Siv Jensen som holdt to gode innlegg for oss om både den politiske situasjonen, men også om det å være politiker. Hun fremhevet viktigheten av å lytte og rollen vår som ombudsfolk for alle.

Etter Siv sin tale fikk vi et meget sterkt og personlig innlegg av Vebjørn Selbekk. Han pratet om ytringsfrihet, både hans egne erfaringer, men også betydningen av ytringsfrihet og hvordan den er satt under press av enkelte sterke og skremmende krefter i samfunnet vårt.

Vi gikk så videre på flere organisatoriske saker som regnskap, årsmeldinger etc. Dette gikk raskt og smertefritt noe som tyder på ro og orden i organisasjonen. Samtlige lokallag og FpU har også holdt korte foredrag om hvordan det går i den enkelte kommune og jeg må si at jeg er imponert over den innsatsen mange av våre dyktige lokalpolitiker legger ned.

Dagen ble avslutten med valg på nytt fylkesstyre og jeg var dermed på valg som politisk nestleder. Jeg fikk ingen motkandidater og ble valgt med 83 stemmer og 2 blanke stemmer, noe jeg er veldig fornøyd med. Det er en ære å få lov til å være politisk nestleder i et av landets beste FrP fylker.

Nå er det snart klart for en festmiddag som jeg håper blir like hyggelig som resten av dagen har vært. Vi innfører nok bildeforbud fra festen i kveld ;), så neste oppdatering kommer først i morgen. Kommer da også til å legge ut enda flere bilder fra årsmøtet.

Goto Top