Fylkesårsmøtets andre dag

Fylkesårsmøtets andre dag

Fylkesårsmøtet andre og siste dag er nå ferdig. I løpet av dagen har vi hatt en gjennomgang av organisasjonen der det var stor aktivitet blant årsmøtedeltagerne som hadde mange innspill til hvordan partiorganisasjonen kan forbedre seg. Til å innlede denne sekvensen hadde vi fått besøk av Kenneth Lien Steen fra hovedorganisasjonen.

Kenneth Lien Steen

Kenneth Lien Steen

Vi fikk også besøk av Elevorganisasjonen ved deres leder i Østfold, Morten Grinna. Han kom med flere utfordringer og ønsker til oss. Han la mye vekt på viktigheten av å behandle hver enkelt elev som et enkeltindivid som må få utfordringer på det nivået personen er på. Dette og flere av de andre budskapene hans falt i god smak på fylkesårsmøtet da dette er en av Fremskrittspartiets grunnverdier, nemmelig at hvert enkelt menneske er forskjellig og at vi må slutte med gruppetenkingen Arbeiderpartiet har ført i skolen gjennom alt for mange år.

Morten Grinna, Leder av Elevorganisasjonen i Østfold

Morten Grinna, Leder av Elevorganisasjonen i Østfold

Vi gikk så over til en lang og god politisk debatt som handlet om mye, men spesielt skole og samferdsel fikk mye fokus. Det som var hyggelig å se var at så mange deltok aktivt i debatten noe som viser hvor stor bredde Østfold Fremskrittsparti har. Fremskrittspartiets ungdom var også meget aktive i debatten med mange debattanter, noe som lover godt for fremtiden. Jeg legger derfor ut bilde av fire av FpU,erne som var på talerstolen i dag, legg merke til navnene deres da jeg tror alle disse kommer til å nå langt i politikken.

Niklas Eriksen, formann i Moss & Omegn FpU

Andreas Brännström, leder av Sarpsborg FpU

Andreas Brännström, leder av Sarpsborg FpU

Maria Knutsen, formann i indre Østfold FpU

Maria Knutsen, formann i indre Østfold FpU

Julia Brännström, fylkesformann i Østfold FpU

Julia Brännström, fylkesformann i Østfold FpU

Mot slutten av debatten vedtok vi fylkesprogrammet vårt for de neste fire årene. Selv har jeg vært leder av programkomiteen og jeg er glad for at årsmøtet sluttet seg til vårt forslag etter en lang og konstruktiv debatt. Programmet skal nå gjennom en språksjekk, men så fort det er gjort kommer jeg til å legge ut vårt program her på bloggen. Programmet bygger videre på gjenkjennelig Fremskrittspartipolitikk der vi i fylkestinget kommer til å prioritere samferdsel, kollektivtransport og videregående opplæring. I tillegg så slår vi helt fast i programmet at det er uaktuelt for oss å overstyre den enkelte kommune i arealsaker, noe som de andre partiene i fylkeskommunen gjør ukentlig.

Ordfører i Hobøl, Håvard Jensen(FrP) forteller om sin kommune

Ordfører i Hobøl, Håvard Jensen(FrP) forteller om sin kommune

Mot slutten av fylkesårsmøtet var vi så heldig å få besøk av Hege Storhaug fra Human Rights Service. Hun holdt et tankevekkende og skremmende foredrag om hvordan mange innvandrerkvinner i Norge har det og hun kom med flere klare forslag til hva vi bør gjøre for å få frigjort disse kvinnene så de kan få nyte godt at den friheten vi alle andre har. Hege Storhaug regnes som en av de i Norge som har mest kunnskap rundt denne viktige feltet.

Hege Storhaug

Hege Storhaug

Fylkesårsmøtet ble filmet så jeg kommer til å legge ut foredraget til Hege Storhaug, Vebjørn Selbekk og Siv Jensen her på bloggen om noen dager. I tillegg til bildene du allerede har sett har jeg lagt ut 83 flere bilder som du kan på min Flickr konto her.

Goto Top