You’ll never walk alone

You'll never walk alone

You’ll never walk alone

Jeg er vant til å bli kritisert for mye og angrepene jeg og FrP blir utsatt for varierer i type. I dag har jeg opplevd at Sosialistisk Venstreparti i et leserbrev går ut mot meg siden jeg er både FrP,er og en lidenskapelig supporter av Liverpool. Essensen i angrepet går på at Liverpool er arbeidernes klubb og at jeg og FrP ikke hører hjemme i den kategorien. Tror det er sjelden jeg ser at SV bommer mer enn de gjør her. Er det et parti som virkelig står opp for folk flest er det Fremskrittspartiet og den rake motsetningen er SV. Her er noen eksempler som viser hvem som står på folk flest sin side:

SV vs FrP

 

Men den viktigste forskjellen mellom SV og FrP som kommer frem av angrepet SV nå kommer med er at FrP og jeg mener at det er grenser for politikk. Jeg har langt større tro på at hvert enkelt individ vet best hva som er best for en selv enn at en politiker skal bestemme for andre. Hvilke fotballag folk heier på er heldigvis ikke noe vi som politikere skal blande oss opp i. Siden jeg nå har fått anledningen til å skryte av mitt kjære Liverpool så har jeg her et klipp som viser noen rundt noen tusen av de millioner Liverpoolsupportere som heier frem de beste av de beste individene som frivillig utgjør et fantastisk lag. Dette i motsetning til de som vil nekte folk å dyrke frem det de er gode på(uten å nevne navn)

 

Goto Top