www.erlendwiborg.com fyller 1 år

www.erlendwiborg.com fyller 1 år

Det er nå et år siden jeg etablerte bloggen www.erlendwiborg.com. Jeg hadde da lenge vurdert å etablere en blogg, men var usikker på om jeg kom til å oppdatere den ofte nok. Dessverre ser vi at mange politikere etablerer en blogg og blir aktive på sosiale medier, men etter noen uker/måneder så slutter de på oppdatere bloggen og blir totalt fraværende. På landsmøtet til Fremskrittspartiet i fjor var jeg på et foredrag av Vampus(Heidi Nordby Lunde) og det var der og da jeg bestemte meg for å starte opp selv. Jeg startet opp med å kjøpe mitt eget domene og benytter meg av WordPress som er en åpen og fri programvare. Dette har fungert veldig bra og den 21. februar i år lanserte jeg det nye designet på min blogg. Jeg ser alltid etter måter å kunne forbedre bloggen på, både design og innhold, så hvis du har noen forslag til hvordan bloggen kan bli enda bedre så er det bare å gi beskjed.

I starten hadde jeg kun 5-10 daglige lesere på bloggen, men dette tallet har økt betydelig og jeg ligger nå på ca. 500-1000 unike lesere daglig. For de av dere som har interesse for besøkstall etc. så legger jeg her ut noen tall fra denne bloggens første leveår.

  • 71 455 unike lesere av bloggen
  • 121 356 forskjellige sidelesninger
  • Besøkende er på bloggen i snitt 2 min og 12 sekunder
  • Bloggen har blitt besøkt fra 108 forskjellige land(bla. Iran)
  • 80% av de besøkende gjør det via en Windows, men mac bruken øker betydelig
  • 6% av de besøkende kommer via mobiltelefon
  • Den mest leste bloggposten min er «Slutt å jobb, lev på trygd» som har blitt lest av 18 256 personer
  • Media har lagd 31 redaksjonelle saker på bakgrunn av bloggposter jeg har skrevet
  • Bloggen har blitt fast gjesteblogg på TV2 sin nye satsing: www.politisk.no
  • Bloggen har mottatt 29 132 Facebook «likes»/anbefallinger

Min første bloggpost kan du lese her.

 

Goto Top