Vår nabo Mullah Krekar

Vår nabo Mullah Krekar

Mullah Krekar har gjennom mange år vist oss hvor handlingslammede Norske politikere er. Det er kjent at han er en farlig islamistisk terrorist med null respekt for menneskerettigheter, Norske lover, regler og verdier og han burde vært kastet ut for lenge siden. Dessverre så var den forrige Regjeringen handlingslammet og dagens Regjering er enda verre. Jeg er klar på at Mullah Krekar skal ha rettsikkerhet og lover/regler skal bli fulgt. Det hevdes at han risikerer dødstraff hvis han blir sendt tilbake til Irak, men nå har myndighetene gitt en skriftlig garanti på at han ikke risikerer dødstraff og da burde vi sende han ut. Norge sender ut andre Irakere og da burde også Mullah Krekar blitt sendt ut.

Men hvis Norske myndigheter ikke mener at garantiene om at han ikke skal få dødstraff er gode nok så burde han selvfølgelig bli fengslet i påvente av at han kan bli transportert ut av landet. Vi snakker her om en hardbarka terrorist, han oppholder seg ulovlig i landet og han er erklært som en fare for rikets sikkerhet. Hvis ikke dette skal være nok til at han bør fengsles så er det lovverket det er noe galt med. Fremskrittspartiet har flere ganger tatt opp saken og krevd endringer i lovverket sånn at personer som er en trussel mot rikets sikkerhet ikke får gå fritt rundt på gaten og leve på våre skattepenger.

Det siste som nå har skjedd er at Mullah Krekar har truet Erna Solberg og andre med at de vil dø hvis han blir sendt ut av landet, så nå kan vi føye på direkte drapstrusler på CV,en til Mullah Krekar. Er derfor glad for at Siv Jensen har anmeldt han for dette og jeg tilbyr meg personlig å spandere flybilletten hans ut av Norge.

Goto Top