Valglisten til Moss FrP er klar

Valglisten til Moss FrP er klar

Moss FrP avholdt i helgen sitt nominasjonsmøte der valglisten til høstens kommunevalg er klar. Listen består av 25 dyktige personer med en variert bakgrunn. Flere av kandidatene Moss Fremskrittsparti stiller til valg med er erfarne politikere, men det er også flere som er relativt ferske politikere på listen. Da Fremskrittspartiet er et parti for folk flest er det hyggelig å se at kandidatene har variert yrkesbakgrunn da listen har alt fra studenter, lærere, håndtverkere, pensjonister, helsearbeidere til selvstendige næringsdrivende.

Valglisten for Moss FrP 2011-2015

1 Erlend Wiborg (ordfører- og gruppelederkandidat)
2 Liv Ingeborg Leirstein
3 Arild Svenson
4 Anne Bramo
5 Håkon Røssum
6 Thomas Opland
7 Roger Madsen
8 Cathrine Dalan
9 Niklas Eriksen
10 Roar Verpesdal
11 Hege Libekk
12 Kristian Svendsen Wennerberg
13 Knut Kjønaas
14 Johnny Ramsvik
15 Elvis Stange
16 Knut Gunnar Larsen
17 Egil Broch
18 Tommy Kittelsen
19 Mads Michaelsen
20 Edd Wikhaug
21 Bente Hylander
22 Marianne Madsen
23 Hans Petter Grønvold
24 Henry Pongo
25 Ulf Leirstein

I tillegg til valglisten vedtok vi valgprogrammet Moss Fremskrittsparti stiller til valg på. Programmet er kort og konsist da vi har vært opptatt av å ikke love mer enn vi kan holde. Vi har også valgt å droppe flere «politikerfloskler» som at vi skal ha en god skole, det skal skinne av eldreomsorgen osv. Dette da vi tar det for gitt at samtlige partier ønsker en best mulig skole, best mulig eldreomsorg osv. Vi har derfor fokusert på hva konkret Moss FrP ønsker å gjøre for å bedre skolen, eldreomsorgen, samferdsel etc. Jeg kommer til å legge ut programmet her på bloggen i løpet av kort tid.

Hvis du ønsker å møte flere av våre nye bystyrekandidater er det bare å dukke opp på Amfi Moss tirsdag 15. februar. Vi kommer til å ha stand der fra ca. kl. 1500. Kl. 1600 får vi besøk av Siv Jensen på standen, så hvis du har anledning håper jeg du tar deg en tur for å høre på Siv Jensen og møte flere av våre bystyrekandidater.

Goto Top