Tur til Besseggen

Tur til Besseggen

For noen dager siden hadde min samboer bursdag og vi valgte å feire den på fjellet. Da hun fikk nye turklær i bursdagsgave måtte klærne testes på en ordentlig tur over Besseggen. Jeg har gått Besseggen flere ganger tidligere, men denne gangen gikk vi «feil» vei, altså fra Gjendesheim til Memurubu. Vi måtte derfor klatre ned eggen i stedetfor å klatre opp eggen. Heldigvis har jeg ikke så mye høydeskrekk, men det var skremmende å klatre ned eggen.

Besseggen rett før nedstigning mot Memurubu

Det ble en fin tur som vi brukte ca 6 timer på å fullføre, men vi rakk ikke siste båt fra Memurubu tilbake til Gjendesheim, derfor måtte vi overnatte en natt med slitne ben på fellesrom på Memurubu.

Har du ikke gått Besseggen tidligere så anbefales turen på det sterkeste, turen er passe lang og du får en meget fin naturopplevelse.

Toppen er nådd

Jeg har forresten registrert bloggen min på Bloggurat.

Goto Top