Tur til Austevoll

Tur til Austevoll

I helgen har jeg vært i Austevoll og i Bergen. I Austevoll hadde vi møter i partiets nasjonale programkomite og vi hadde omvisning rundt omkring i en meget fin kommune som består av ca 650 øyer og som ikke har fastlandsforbindelse. Fremskrittspartiet har styrt kommunen siden 2003 og får meget gode valgresultater der. Jeg tror mye skyldes at Ordfører Helge Andre Njåstad er meget dyktig til å legge til rette for videre utvikling i kommunen. Dessverre så prøver regjeringen gjennom fylkesmannen å legge mange hindringer i veien for en fornuftig utvikling i kommunen.

IMG_1126.JPG

Hvis jeg noen gang skulle funnet på å flytte til vestlandet er Austevoll så absolutt en kommune jeg kunne tenkt meg å bodd i. I kommunen ser du meget vakker natur, mulighet til å bo helt nede ved vannet og ikke minst er innbyggerne der arbeidsomme og positive mennesker som hele tiden ser muligheter og ikke bare problemer.

Jeg har lagt ut litt bilder fra turen på flickr som du ser her.

 

Goto Top