Takk for støtten

Takk for støtten

Valget er nå over og Fremskrittspartiet gikk tilbake over store deler av landet, inkludert Moss og Østfold. Det er aldri noe hyggelig å gå tilbake og vi skal nå sette oss ned og finne ut hva vi kunne ha gjort annerledes. Det har vært en meget spesiell og annerledes valgkamp og jeg mener at Fremskrittspartiets velgere er de tøffeste. Det er ingen hemmelighet at mange prøver å stigmatisere FrP og våre velgere og etter alt som har skjedd det siste året er jeg imponert over våre velgere. Jeg har vært med på mange oppturer og nedturer i politikken og jeg vet at FrP kommer sterkt tilbake.

I Østfold går vi tilbake og ender fortsatt i opposisjon i fylkestinget da KrF og SP valgte å støtte AP og SV, noe de har gjort de siste 16 årene dessverre. I Moss gjorde Høyre et brakvalg og FrP og H har nå rent flertall sammen. Vi tenker allikevel langsiktig da vi vet at ting snur fort i politikken så vi har med KrF og V i forhandlingene som pågår i disse dager. FrP, H, KrF og V har god erfaring med samarbeid i Moss både i posisjon og opposisjon og når det i tillegg er en meget god tone under forhandlingene lover dette bra for fremtiden. Når forhandlingene er ferdige lover jeg at jeg skal informere dere alle. Mange ringer, sender sms og mailer der de lurer på hvilke verv og politikk FrP kommer til å få, men dette kan jeg ikke si noe om da forhandlingene ikke er ferdige. Vi tar sikte på å være ferdig i løpet av onsdag neste uke.

Men nok en gang, tusen takk for alle de 15 061 innbyggere som stemte på FrP og meg i Østfold og de 1784 som stemte på oss i Moss. Takket være dere får vi nå gjennomført noe FrP politikk og jeg håper langt flere stemmer på oss om 2 og 4 år sånn at vi kan få gjennomført langt mer.

Goto Top