Takk for alle gratulasjoner

Takk for alle gratulasjoner

Jeg vil takke dere alle for gratulasjonene jeg fikk på min bursdag i går på Facebook, Twitter, mail og sms. Selv så er jeg en meget barnslig person når det gjelder bursdag da jeg liker å feire den ordentlig. Cathrine har nok merket at jeg blir 20 år yngre og ikke et år eldre på min bursdag. Gårsdagen ble feiret på tradisjonell måte ved at Cathrine vekket meg med albykringle og kakao på sengen. Albykringle er vel den matretten Moss er mest kjent for i tillegg til pølse i vaffel. Kringlen får man kjøpt på Alby og er meget populær og utrolig god. Tror nok dessverre at albykringle er noe av det mest usunne det går ann å spise, men når det er bursdag er det lov å skeie ut. Etter albykringlen var spist fikk jeg flere gaver, bla. fikk jeg en tur til Dublin av Cathrine. Jeg har aldri vært vært i Dublin tidligere, så jeg gleder meg veldig til å se denne byen som jeg har hørt mye positivt om. Hvis noen av dere har noen tips til hva man må se, så er vi takknemlige for tips og ideer.

På kvelden tok vi en tur på Peppes på Tollboden sammen med et vennepar av oss der vi koste oss til langt ut på kvelden. Utover kvelden fikk jeg også dessert med lys av Peppes, så det ble en ordentlig bursdag med mange kallorier. Helgen kommer Cathrine og jeg til å bruke i Oslo der vi skal feire 1 og 2 bursdagsdag 😉

Erlend bursdag

Goto Top