Slemme og egoistiske Olav Thon

Slemme og egoistiske Olav Thon

Slemme og egoistiske Olav Thon

Eiendomsinvestor Olav Thon har gjennom sitt liv skapt skapt tusenvis av arbeidsplasser. Han startet med to tomme hender og tjente sine første penger på å ro folk over vannet der han er oppvokst. Han er nå en av Norges rikeste menn og har aldri vært en som har sløst med sin rikdom og har i stedet valgt hardt arbeid, noe han fortsatt gjør nå som han har fylt 90 år. Han har levd sparsommelig og brukt sine penger på å skape nye arbeidsplasser innen alt fra detaljhandel, boligbygging, flyplasser og hoteller. I de aller fleste land ville han blitt takket av politikerne og blitt fremhevet som et godt eksempel på at med hard arbeid, vilje til å ta risiko og noe flaks så kan alle lykkes i livet, selv om man ikke er født med mye penger. Olav Thon har i stedet blitt en «folkefiende» hos mange Norske politikere og eliten.

Foto: Ulf Larsen

Foto: Ulf Larsen

«Feilen» Olav Thon gjorde var at han turte å fortelle sine politiske synspunkter og hvordan han mente Norge kunne bli et enda bedre land. Han gikk så langt at han mente at FrP var det beste partiet til å føre Norge inn i fremtiden. Han fikk da oppleve:

I dag ble det offentlig at Olav Thon velger å gi bort mer eller mindre hele sin formue til almenyttige formål. Rundt 26 milliarder velger han å gi bort. Jeg mener derfor at Jens Stoltenberg og andre sosialister som har gått til personangrep på Olav Thon nå skylder han en beklagelse. Thon fortjener heder og ære for å gi bort 26 milliarder kroner og ikke minst for alle de skatteinntektene, arbeidsplassene og verdiene han har vært med å skapt for det norske samfunnet gjennom sitt lange liv.

Goto Top