Seertall fra livesendingen på www.erlendwiborg.com

Seertall fra livesendingen på www.erlendwiborg.com

Som flere av dere allerede vet så har fylkestinget de siste to dagene blitt sendt live fra min blogg. Dette var et forsøksprosjekt, men jeg tar sikte på å gjøre dette fast fremover. Så fort Bystyremøtene i Moss også blir filmet igjen vil jeg også sende de live fra bloggen min. Dette gjør jeg for at flere av dere skal se på hvordan de forskjellige partiene prioriterer og at dere med egne øyne skal se hvordan alt for mange politikere løper fra sine valgløfter. På dag 1 av fylkestinget var det 102 unike brukere som så på hele/deler av fylkestingets møte via min blogg. Dag nr. 2 var det kun 46 unike brukere noe som muligens har noe med at fylkesbudsjettet som ble behandlet dag nr. 1 som var av størst interesse.

Veldig fint om de av dere som så på sendingen via min blogg kommer med tilbakemeldinger på hvordan kvaliteten på sendingen var sånn at jeg kan få gitt eventuelle tips, ideer og klager videre for at sendingene skal bli enda bedre fremover.

Goto Top