Rundtur med Siv Jensen

Rundtur med Siv Jensen

I dag har jeg hatt en hektisk valgkampdag. Dagens begynte med et 45 minutters langt intervju på Radio Prime Moss der jeg fokuserte på eldreomsorg da det er den viktigste saken for Moss FrP. Eldreomsorg er spesielt viktig i Moss da de øvrige partiene har valgt å fjerne 34 sykehjemsplasser de siste 5 årene til tross for at behovet har økt. Resultatet er lange ventelister på eldre som har behov for en sykehjemsplass noe som er skammelig. Tenk om det hadde vært sånn i skolen, «nei, det er ikke plass til lille Ole i år, så han må vente enda et år før han kan begynne på skolen».

Etter intervjuet dro jeg til Askim der jeg ble møtt av minst 20 FrP,ere fra indre som hadde laget frokost ute på torget. Etterhvert kom det flere innbyggere og til slutt kom Siv Jensen. Siv tok seg god tid til å gå rundt og prate med alle de som var der og hun avsluttet det hele med en kort, men god appell. I tillegg til Siv Jensen holdt FrPs Ordførerkandidat i Askim Ingolf Paller og FrPs Ordfører i Hobøl, Håvard Jensen appeller. Håvard Jensen tok spesielt opp overstyringen av kommunene fra fylkesmann og fylkeskommune. Du kan lese mer om det her.

Her holder Siv appell i Askim

 

Da vi var ferdige i Askim gikk veien videre til Sarpsborg. Vi hadde litt god tid så vi spiste en god lunch på det nye torget i Sarpsborg. Det var utrolig deilig å sitte ute i strålende sol og 25 grader. I en hektisk valgkamp er det ikke ofte vi får tid til å spise og slappe av ordentlig, men det fikk vi heldigvis nå. Da vi var ferdige med lunchen dro vi på Storbyen kjøpesenter der underkant av 300 personer hadde møtt opp for å høre Siv Jensen holde appell. Siv holdt som vanlig sin tale uten manus og hun fokuserte mye på eldreomsorg. Hun snakket mye om FrPs drømmesykehjem som er basert  på Lottemodellen. Den modellen har FrP innført på flere sykehjem rundt omkring i landet og jeg har skrevet mer om den tidligere.

Siv Jensen etter appellen i Sarpsborg

Etter Sarpsborg dro vi videre til Fredrikstad som de siste 4 årene har vært styrt av FrP Ordfører Eva K. Andersen. Vi hadde da invitert flere fra næringslivet som viste oss rundt på Værsteområdet og de skrøt av hjelpen de har fått fra FrP til å skape god utvikling på dette området der gammel industri er erstattet av moderne og fremtidsrettet industri og utdanning. Besøket i Fredrikstad ble avsluttet med en appell på Torvbyen der ca 200 personer hadde møtt opp for å høre appell fra Siv Jensen og Ordfører Eva K. Andersen.

Det var mye media som fulgte oss på rundturen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goto Top