Reisebrev fra Thailand – sommeren 2011 – nr. 1

Reisebrev fra Thailand – sommeren 2011 – nr. 1

Cathrine og jeg har igjen valgt å legge ferien til fantastiske Thailand. Vi besøkte Thailand i julen i fjor og det ga definitivt mersmak. I fjor skrev vi flere reisebrev som du finner her på bloggen og vi skal gjøre det denne gangen også

Vi er på samme sted som sist der familien har hus i Cha-Am som ligger ca 180 km syd for Bangkok, helt nede ved Thailand-gulfen. Det er nå regntid her nede, men det betyr ikke at det regner så mye. Vi har nå vært her i 5 dager og det har vært stabilt vær med ca. 32 grader om dagen og rundt 30 om natten. Det er litt overskyet, men solen stikker hele tiden frem. Det er veldig høy luftfuktighet nå i regntiden, noe som gjør at man går ikke de lengste turene uten å ta en pause med en kald Chang eller Singa som begge er to gode ølsorter fra Thailand. Mens vi har vært her har det kun regnet i 1 min, så vi har vært heldige med været så langt.

Denne gangen blir vi i Cha-Am i ca 2,5 uker, før vi avslutter med noen dager på Bangkok før vi drar hjem igjen. Vi tar det veldig med ro her i Cha-Am og har ikke planlagt å foreta de store utfluktene denne gangen, derfor vil det nok bli færre reisebrev fra denne turen enn tidligere turer. Vi er også så heldige å få besøk av to vennepar fra Moss som skal bo i nabobyen Hua-Hin, men da det kun er 25 min unna så møtes vi de nok flere ganger i løpet av ferien.

Cha-Am har ikke forandret seg så mye siden sist vi vatr her, men vi merker allikevel at det stadig bygges flere fine leiligheter og hus som jeg vil anta primært er til turister. Jeg håper at økt turisme ikke vil ødelegge den deilige stemningen det er her i Cha-Am. Cha-Am er langt fra luksus og det er en meget enkel standard over alt her. Den enkle standarden gjør samtidig at man kommer tettere på lokalbefolkningen og du får virkelig merke gjestfriheten og den avslappende stemningen det er her i Thailand.

Det er dessverre ingen bilder med i dette reisebrevet da vi ikke har tatt noen bilder enda, men jeg skal sørge for at det kommer flere bilder i fremtidige reisebrev fra Thailand, så følg med.

Goto Top