Reisebrev fra Thailand – julen 2011 – nr 3

Reisebrev fra Thailand – julen 2011 – nr 3

Dagene går fort her i Thailand og nå har vi bare to dager igjen her i Cha-Am før vi tidlig på nyttårsaften reiser til Bangkok der vi skal være i tre dager før turen går hjem til Norge. I Bangkok skal vi feire nyttårsaften sammen med noen venner fra Norge og min fetter. For noen dager siden dro vi til en bar som heter Baan Chang og som drives av Nissa Nyberget. For de som ikke kjenner Nissa er han en kjent programleder og artist fra Norge og har jobbet i NRK i mange år. Han forelsket seg i Thailand(og i en Thaidame) for 10 år siden og har store deler av året bodd her i Cha-Am der han driver baren Baan Chang som så absolutt er verdt et besøk. Nissa selv setter seg ned blandt gjestene og slår av en prat før han hele tiden løper opp på scenen og synger og underholder. Her er en liten videosnutt vi tok opp mens Nissa underholder:

Senere på kvelden dro vi til en mer lokal bar der det kun er Thaier. Mens vi sitter der og hygger oss til noen lokale band dukker politiet opp og vi lurte på hva de gjorde der. De var der tydeligvis av samme grunn som oss, for å drikke og ha det hyggelig. De satt og bestilte seg whisky på lik linje med alle andre gjester, kun avbrutt av noen samtaler over sambandet.

Det er fortsatt veldig varmt her og temperaturen ligger på drøye 35 grader på dagtid. I dag synes vi det ble for varmt å spise lunch ute så vi bestemte oss bare for å slappe av ved bassenget og spise her hjemme. Jeg leide meg da en scooter noe som koster ca 20 kr døgnet. Jeg var en smule nervøs da jeg skulle kjøre scooter for en mine første ganger i livet og spesielt med tanke på trafikken her. Det gikk heldigvis bra og Cathrine filmet da jeg kom hjem igjen med maten på scooteren på ordentlig thaimåte. Det er få biler i Thailand i forhold til befolkningen, men det er ekstremt mange scootere her, så jeg måtte jo prøve det for å være litt Thai.

Goto Top