Reisebrev fra Thailand – julen 2011 – nr 2

Reisebrev fra Thailand – julen 2011 – nr 2

Vi har nå nytt livet i Thailand i litt over en uke og nyter avslappende og deilige dager her. Det å feire selve juleaften i Thailand gjør at du ikke får full julestemning til tross for at Thaiene gjør det de kan for å skape julestemning gjennom overdreven  bruk av blinkende lys, nisser og julesang. Det har allikevel sin egen sjarm og vi har kost oss veldig. På juleaften dro vi på det som skal være den beste restauranten her i Cha-Am som liggger på Raya resort nede ved vannet. Det var veldig fine omgivelser og veldig hyggelig. Maten var ikke på topp, men det gjør ikke noe når vi resten av tiden vi er her spiser fantastisk thaimat.

Julenissen kom selvfølgelig på besøk under middagen

Et barnekor kom og sang flere julesanger av ymse kvalitet, men hyggelig var det.

På kveldene drar vi gjerne ut på noen barer der det kun er Thaier noe som er veldig artig. Thaiene kjører selvfølgelig scooter når de skal på fest, så det er greit å passe seg i trafikken på kveldstid her.

Scooterne er parkert rett utenfor barene

I Thailand klarer de ikke å si bokstaven R, noe som tydeligvis smitter over til menyene. For de som lurer på prisene så kan du dele de på fem for å få de i kroner.

Legg merke til at R,en er borte fra Bacardi

Cathrine bestilte seg den mest tradisjonelle drinken Thaier drikker veldig mye av, Whiskey blandet ut med enten soda eller Cola. Hun bestilte seg et glass, men endte opp med en drøy liter…

Grei størrelse på drinken til Cathrine

Jeg måtte hjelpe til for å få den drukket opp

Helt til slutt må vi ta med favorittsangen til Cathrine og meg her i Thailand. Den spilles hele tiden og er faktisk en veldig fin sang selv om vi ikke forstår teksten

http://www.youtube.com/watch?v=qIqO1TgrrjI

 

 

Goto Top