Ny og oppgradert blogg

Ny og oppgradert blogg

Ny og oppgradert blogg

Som du ser er bloggen min totalrenovert på mange områder. Arbeidet har pågått over lang tid og jeg har benyttet meg av Chiligroup som har vært meget dyktige og serviceinnstilte. Målet med endringene er å få et mer rent design der budskapet og dialogen med deg som leser kommer i fokus. Det er ikke bare bloggen som har blitt fornyet, men også flere av mine andre profiler på sosiale medier har blitt fornyet. Her er noen av endringene:

erlendwiborg_nyogbedre

Grafisk profil:

Har fått utarbeidet en ny logo med mine initialer som går igjen på alle mine kanaler på sosiale medier. Dette gjør at jeg får en mer enhetlig profil og alt blir mer gjenkjennelig.

Nyhetsbrev:

Har nå fått et fint og praktisk system for nyhetsbrev som vil bli sendt ut ved jevne mellomrom. Nyhetsbrevene vil være oversiktlige og det er nå enkelt å melde seg på for å få nyhetsbrev. Det kan du gjøre på høyre side her på bloggen eller på min Facebookside.

Facebook:

Siden min der har nå fått flere app,er som er synlige. Det er alt fra egne nyhetsbrev, kobling opp mot Youtubekanalen min og kontaktskjema.

Youtube:

Ryddet opp en god på min kanal der. Det vil fremover bli publisert videoer fortløpende om forskjellige saker.

Twitter:

Fått et mer ryddig design på twitter.com/erlendwiborg

Bloggen:

  • Nytt design
  • Ny og forbedret kommentarfunksjon til bloggpostene
  • Egen videoside som er oversiktlig med menyer på forskjellige politikkområder
  • Forbedret nyhetsbrevfunksjon
  • Fått raskere innlastingstid noe du vil merke spesielt godt hvis det er mange bilder i en bloggpost
  • Tettere sammenkobling av bloggen opp mot Facebook, twitter, Google+, Youtube og Instagram
  • Responsive design sånn at den tilpasser seg til enheten du benytter uavhengig om det er PC, mac,nettbrett eller telefon

Hva synes du om endringene jeg har gjort? Kom gjerne med dine synspunkter og hvis du finner noen feil eller tips til ytterligere forbedringer så kom gjerne med det.

 

 

Goto Top