Norge reiser seg igjen

Norge reiser seg igjen

Norge ble i dag utsatt for et skremmende, feigt og kvalmende angrep i Oslo og på Utøya. Tiden er ikke inne for å spekulere, da den debatten vil komme senere. Jeg håper inderlig at angrepene på Norge nå er avsluttet og jeg vil oppfordre alle til å følge råd og beskjeder fra politi, sykehus og andre myndigheter. Tiden er nå inne for å be for alle de som er rammet og mine dypeste tanker går til de berørte og deres pårørende. I likhet med mange andre er jeg full av oppgitthet, sinne og frykt og det at angrepene i tillegg går utover uskyldige politiske engasjerte ungdom gjør det hele uforståelig.

Jeg tror også det er viktig at vi alle står samlet som nordmenn nå og vi skal vise tydelig at terroristene aldri vil eller skal vinne da Norge reiser seg igjen til tross for det skremmende angrepet. Når jeg ser hvordan alle nordmenn har taklet angrepet så langt så er jeg stolt av å være nordmann. De som har blitt brutalt revet bort i dag skal ikke ha dødd forgjeves, da nasjonen skal reise seg igjen.

Selv så fikk jeg en tlf fra min samboer ca 1530 i dag da hun fortalte om et enormt smell og hun så eksplosjonen fra kontoret sitt som er rett ved regjeringskvartalet. Hun kom seg heldigvis ut raskt og ble da møtt av kaos, blodige mennesker og ikke minst usikkerhet. Jeg dro derfor inn til Oslo og fikk hentet henne og er utrolig glad for at hun nå er trygt hjemme igjen. Dette angrepet berører oss alle, det er nå vi alle må vise styrke og ta vare på våre nærmeste. Norge reiser seg igjen!

Goto Top