Mine helter

Mine helter

Jeg har flere personer jeg beundrer og ser opp til i livet mitt. Mine politiske forbilder er Carl I. Hagen, Ronald Reagan og Margaret Thatcher. Det jeg beudrer ved disse 3 politikerne er at det er personer som aldri ga opp, stod opp for frihet, sunn fornuft og ikke minst troen på enkeltmennesket og at alle mennesker er unike og har sine særegne fordeler som bør dyrkes.

Som politiker er jeg heldig som får møte mange mennesker og organisasjoner og man sitter igjen med mange inntrykk. Men det er spesielt en organisasjon og menneskene i den som virkelig gjør meg glad, stolt og ydmyk så er det Tempo IF. Klubben er Norges største fotballklubb for funksjonshemmede med over 1200 medlemmer og rundt 40 aktive spillere. Når man ser den gleden i ansiktet på spillerne og ikke minst stoltheten de målbærer så må man bli rørt og ikke minst stolt over å ha en sånn klubb i Moss. Jeg har vært så heldig å fått sett Tempo spille noen få ganger og nivået er også veldig høyt og innsatsen til hver enkelt spiller er også alltid på topp.

Coveren på CD singelen

Bak en sånn klubb så står det flere viktige personer som frivillig legger ned masse tid og innsats for å skape en best mulig klubb for funksjonshemmede.  Selv så har jeg blitt kjent med Odd-Rune og Rita ved flere annledninger, de er noen av de fremste ildsjelene i Moss som står bak Tempo IF. De er gode eksempler på at hver enkelt av oss kan gjøre en forskjell i samfunnet. Innsatsen de og de andre ildsjelene legger ned er impornerende, de har skapt en stor klubb, har god kontakt med næringslivet som bidrar til klubben og har også sørget for at klubben bidrar til hele samfunnet.

For å gi noe tilbake til samfunnet tok klubben frivillig å plukket søppel på Alby og dette er bare et av flere eksempler på der klubben har gitt noe tilbake til resten av samfunnet. De engasjerer seg også og kommer med konstruktive innspill til kommunen gjennom leserbrev.

For å være med å støtte denne fantastiske klubben som sprer så mye glede så vil jeg anbefalle deg å kjøpe CD singelen som er lagd i samarbeid mellom Tempo IF og Torgeir Hansen fra Torgeir & Kjendisene. Prisen er kun kr. 100 og sangen er veldig bra 🙂

For bestilling send mail til styreleder i Tempo IF, Odd-Rune Karlsenr-kevens@online.no 

Tempo er en klubb vi alle har noe å lære av, gi aldri opp, stå på og gled deg i alt du gjør. Derfor er spillerne og de frivillige bak Tempo IF mine hverdagshelter.

Goto Top