Landsmøte 2011 – Da er vi igang

Landsmøte 2011 – Da er vi igang

Landsmøtet til Fremskrittpartiet har nå startet og det blir spennende debatter, samtaler og sosialt samvær frem til søndag. Hvis du lurer på hva et landsmøte faktisk er kan du lese en enkel forklaring på det her. Landsmøtet har mange høydepunkter, men spesielt talen til Siv Jensen kl. 1600 i dag blir et høydepunkt. Selv så skal jeg i løpet av dagen i dag holde min politiske tale til landsmøtet. For en uke siden skrev jeg en bloggpost der jeg ba om tips og innspill til min landsmøtetale og jeg har nå fått over 50 innspill på bloggen, twitter og på Facebook. Takk til alle dere som har bidratt. Temaet mitt blir et ideologisk innlegg med fokus på skatt og avgift. Jeg skal selvfølgelig legge ut video av mitt innlegg så fort jeg er ferdig.

Hvis du ønsker å følge landsmøtet live så er det mulig ved videoen under her. Det er bare å stille spørsmål underveis på landsmøtet enten her på bloggen, twitter eller på Facebook.

Goto Top