Kortspill er verre enn voldtekt

Kortspill er verre enn voldtekt

Trond Giske som tidligere var kjent som partyministeren er nå næringsminister og blir provosert av at Petter Nordthug benytter sin fritid til å spille kortspill i utlandet. Trond Giske går faktisk så at han sier:

«Når toppidrettsutøvere gjør det, spytter de titusenvis av frivillige i ansiktet»

Grunnen til at Petter Nordthug og mange andre nordmenn som er glad i poker og flere andre kortspill må reise til utlandet for å spille er at Trond Giske, dagens og tidligere Regjeringer har gjort det forbudt for deg og meg å spille poker med gevinst(tap) i Norge. Denne politikken har ikke stoppet pokerspilling, den har bare medført at hundretusenvis av nordmenn må reise utenlands eller spille på utenlandske sider på nettet. 

Begrunnelsen for Trond Giske sitt utsagn om at en av våre idrettshelter spytter titusenvis av frivillige i ansiktet kommer nok fra at mye av norsk idrett deler noe av overskuddet til Norsk Tipping. Dette argumentet holder ikke mål av følgende to enkle årssaker:

1. Så lenge poker er ulovlig i Norge og Norsk Tipping heller ikke kan tilby det taper selvfølgelig ikke Norsk Tipping og dermed idretten penger på at folk spiller i utlandet.

2. Hvis Trond Giske og Regjeringen heller gjør poker og andre kortspill med penger lovlig i Norge vil dette kunne generere økte inntekter for både staten og idretten.

Jeg håper derfor at FrP snart får gjennomslag for sitt forslag om å tillate voksne mennesker å benytte sine egne penger på å spille poker og bridge med pengegevinst hvis de ønsker det. Det som er oppsiktsvekkende her er at vi har en næringsminister som gjør alt han kan for å nekte en stor næring å kunne etablere seg i Norge og ikke minst at han blir mer provosert av pokerspilling enn han blir av voldtekter, drap, vold etc.

Goto Top