Kommunalpolitisk konferanse

Kommunalpolitisk konferanse

Jeg har nå kommet hjem fra en veldig fin og lærerik helg i Bergen. Som medlem av partiets kommunalpolitiske utvalg(KOMPOL) var jeg medarrangør for Fremskrittspartiet sin årlige kommunalpolitiske konferanse som vi denne gangen hadde i Bergen. Da vi sendte ut invitasjon til våre lokalpolitikere hadde vi nok regnet med underkant av 200 deltagere, men vi ble over 400 deltagere noe som var veldig bra.

IMG_1191.JPG

Vi hadde et variert program og etter Siv Jensen sin åpningstale hadde vi flere spennende foredrag. Kristin Clemet hadde et meget spennende foredrag om tilstanden i Norsk skole og behovet for å fokusere på kunnskap i alle ledd. Hun er en meget dyjktig dame og hvis det blir en FrP/H regjering etter neste valg er hun min favorittperson i Høyre til å bli statsråd igjen. I tillegg til Kristin Clemet hadde vi også besøk av kommunaldirektør i Drammen Tore Isaksen som fortalte om flere spennende og vellykkede prosjekter som har blitt gjennomført i Drammen. FrP sin skolepolitiske talsmann Tord Lien gikk så gjennom Fremskrittspartiet sin skolepolitikk som baserer seg på mye av det Clemet og Isaksen tok opp.

IMG_1198.JPG

 

Etter møteslutt på lørdag er det som vanlig klart for en bedre festmiddag og denne gangen var det Thor Endresen som underholdt oss, noe som var veldig bra. Timene etter middagen endte som vanlig i baren med mange hyggelige partikollegaer fra hele landet.

Søndag morgen(alt for tidlig) startet med Terje Søviknes som holdt et godt innlegg der han kom med gode tips til forhandlinger, planlegging etc. av hva som skjer dagen etter valget. Det er viktig å ha en gjennomarbeidet strategi og jeg er derfor glad for at Moss og Østfold FrP er igang med dette arbeidet.

Flere av Ordførerne holdt så innlegg om hvordan situasjonen var i deres kommuner og kom med flere gode tips til oss andre som håper på å komme i posisisjon etter neste valg.

IMG_1264.JPG

Direktør i NHO service Dag Ekelberg holdt et meget spennende foredrag om hvor mye vi kan spare og samtidig styrke flere kommunale tjenester bare vi slipper private til. Alt for mange tror dessverre at hvis vi slipper til private i f.eks. eldreomsorgen at det da blir lommeboken som avgjør. Dette er helt feil, for hvis vi slipper til private er det fortsatt kommunen som betaler for f.eks. sykehjemsplassen og det er kommunen som setter kvalitetskravene. Moss kommune åpnet tidligere for private tilbyder og hadde meget gode resultater å vise til.

Vi fikk så et foredrag av FrPs Tone Liljeroth som gikk gjennom partiets planer innenfor sosiale medier i valgkampen vi nå står forran. Det var derfor gledelig at hun kunne vise til at Fremskrittspartiet er det partiet som er desidert best på sosiale medier.

IMG_1268.JPG

Dagen ble avsluttet med Carl I. Hagen som var tilbake i gammel form som selvfølgelig pratet om eldreomsorgen. Han var som vanlig klar i talen og tok opp den uverdige måten vi i dagens Norge behandler de som har bygget opp landet vårt. Han kom også med flere spennende og gode tips til hvordan vi kan løse utfordringene og flere av tipsene han kom med vil jeg fremme i Moss og Østfold.

Goto Top