Jeg er foreslått på topp

Jeg er foreslått på topp

Nominasjonskomiteen i Østfold FrP er nå ferdig med sitt arbeid med å lage et listeforslag til fylkestingsvalget høsten 2011. I likhet med ved valget 2007 har de foreslått meg på 1. plassen og som fylkesordførerkandidat. Dette er jeg veldig takknemmelig og glad for. Jeg har nå vært aktiv i politikken i 10 år og har snart 8 år bak meg i fylkespolitikken. Dette er år jeg har lært veldig mye og utviklet meg som politiker.

Det å få lov til å stå på topp på en valgliste som gjelder for hele Østfold og når valglisten tilhører fylkets nest største parti blir man ydmyk. Dette til tross for at Fremskrittspartiet ønsker å legge ned fylkeskommunen, uansett om Fremskrittspartiet får dette til om noen få år eller om mange år så mener Fremskrittspartiet at flere av oppgavene fylkeskommunen bedriver er meget viktige for innbyggerne. Tjenester som f.eks. videregående skoler, tannhelse, samferdsel er viktige velferdsgoder og det trengs derfor politikere som evner å drive tjeneste effektivt og ikke minst at de viktigste oppgavene prioriteres høyest.

Fremskrittspartiet har aldri fått vært med å styre Østfold fylkeskommune, noe som har resultert i at våre forslag om en satsing på videregående skole, samferdsel og tannhelse har blitt nedprioritert og de øvrige partiene har heller prioritert såkalt regional utvikling. Regional utvikling inneholder mye, men som oftest er regional utvikling begrepet man kan bruke når fylkespolitikere skal prøve å skaffe arbeidsplasser. Til tross for at flere hundre millioner kroner er brukt på regional utvikling så har de ikke klart å skape mange arbeidsplasser. Dette tror jeg skyldes en enkel ting, arbeidsplasser skaffes pga. innsatslyst, grundervilje og et ønske om å lykkes og derfor satser man egne penger, politikere bruker skattebetalernes penger og har derfor ikke samme insitament til å lykkes.

Jeg gleder meg til valgkampen og er også glad for teamet som nominasjonskomiteen anbefaler, på listen er det mange dyktige politikere, både erfarne og mindre erfarne noe som er en god miks.

Her er hele listeforslaget:

Fylkestingsvalgliste 2011-2015:

Plass Kandidater Kommune
1 Erlend Wiborg Moss
2 Leif Eriksen Fredrikstad
3 Frederikke Stensrød Råde
4 Monica Gåsvatn Sarpsborg
5 Håvard Jensen Hobøl
6 Ove Virik Jørgensen Hvaler
7 Hanne Therese Myhrer Trøgstad
8 Eva Evita Lexander Halden
9 Arvid Vestvik Fredrikstad
10 Julia Brännström Sarpsborg / FpU
11 Ulf Meyer Eidsberg
12 Liv Leirstein Moss
13 Kai Roger Hagen Sarpsborg
14 Geir Gravdahl Rygge
15 Liv Andresen Askim
16 Vegar Johansen Halden
17 Terje Aarhus Eidsberg
18 Ole Johan Lakselv Skiptvet
19 Bjørnar Laabak Fredrikstad
20 Ingolf Paller Askim
21 Marie Peter Fredrikstad / FpU
22 Birgitta Grimeland Spydeberg
23 Eva K. Andersen Fredrikstad
24 Eivind Borge Hvaler
25 Aud Torill Blakkestad Rakkestad
26 Lena Linge Våler
27 Rune Jørgensen Rømskog
28 Unni Blakkestad Sarpsborg
29 Kjell Erik Haug Marker
30 Kjersti Bakker Råde
31 Stein Erik Westlie Sarpsborg
32 Jan Erik Winås Aremark
33 Jon Gåsvatn Sarpsborg
34 Vigdis Giltun Fredrikstad
35 Ulf Leirstein Moss

 

Alle 18 kommuner er representert på valglisten.

Antall menn: 20 kandidater. Antall kvinner: 15 kandidater.

Fylkesordførerkandidat/gruppelederkandidat: Erlend Wiborg.

Goto Top