Hvem fortjener Nobels Fredspris?

Hvem fortjener Nobels Fredspris?

Hvem fortjener Nobels Fredspris?

Som Stortingsrepresentant har man fordelen av at man kan nominere folk/organisasjoner til Nobels Fredspris. Jeg ber derfor om innspill fra mine arbeidsgivere, velgerne om hvem dere mener jeg bør nominere. Fristen jeg har til å nominere min kandidat er 1. februar 2014. Mer om retningslinjene for prisutdelingen finner dere her.

Etter min mening er Nobels Fredspris en av de viktigste prisene man har i verden. Utfordringen er at Nobels Fredspris alt for mange ganger har blitt tildelt personer som aldri burde fått den som f.eks. terroristen Arafat, EU, Obama osv. Det er derfor viktig at Nobelkomiteen får gode forslag i tråd med Alfred Nobel sitt testamente. 

Hvis du har innspill til hvem du mener jeg bør nominere er det bare å komme med forslaget her i kommentarfeltet eller på mail.

Goto Top