Hvem bør få 1 millioner kroner?

Hvem bør få 1 millioner kroner?

Hvem bør få 1 millioner kroner?

Som kjent har jeg takket ja til utfordringen fra en av verdens beste pokerspillere Ola Amundsgård om en duell der han gir meg 1 million kroner hvis jeg vinner. Grunnen til at jeg takket ja til denne utfordringen er for å få fokus på det særnorske forbudet mot poker i Norge. Dette forbudet har gjort at over 300 000 nordmenn spiller på utenlandske spillselskaper i stedet for å tillatt det i kontrollerte former i Norge. Poker er ikke et lykkespill, men et ferdighetsspill noe som kommer til å bli synlig når jeg skal spille mot Amundsgård. Hvis vi får legalisert poker i Norge vil dette også generere store inntekter som samfunnet kunne brukt for å hjelpe de som i dag sliter med spilleavhengighet. Dette er penger vi i dag går glipp av da vi har presset norske pokerspillere til utenlandske spillselskaper og illegal spilling i Norge.

Hvis det skulle vise seg at jeg skulle vinne har jeg bestemt meg for å gi bort den millionen jeg får i gevinst. Jeg ber deg derfor om å gi din stemme her. Hvis du mener pengene bør gå til noen som ikke står på denne listen er det bare å skrive navnet i kommentarfeltet.

online poll by Opinion Stage

 

Goto Top