Gratulerer Tempo IF med Østfoldprisen

Gratulerer Tempo IF med Østfoldprisen

I dag ble det offentliggjort at Østfoldprisen 2011 går til Tempo IF. Østfoldprisen er den gjeveste prisen man kan få i Østfold noe som gjør at prisen henger veldig høyt. Totalt kom det inn 48 forslag på 29 spennende og flotte kandidater, her kan dere se alle de nominerte.. Juryen består av fylkestingsgruppelederne fra alle de politiske partiene, men jeg har de siste årene erklært med innhabil og ikke deltatt i behandlingen da jeg har fremmet forslag på Tempo IF. Da de ikke vant prisen i 2009 og 2010 fremmet jeg de på nytt nå i 2011 og denne gangen vant de prisen. Det gjør meg utrolig glad, da prisen så absolutt er velfortjent. Selv sitter jeg som styremedlem i Tempo IF og har hatt den glede å bli kjent med flere av spillerne og lederne i klubben. Klubben ledes av ekteparet Odd Rune og Rita Karlsen som henholdsvis leder og kasser og jeg vil også fremheve Freddy Jensen som er nestformann og trener for tredjelaget til Tempo. Disse og resten av trenerne legger ned ekstremt mye tid og arbeid for å gi funksjonshemmende i Moss og Østfold et viktig sosialt og fysisk tilbud. Jeg har tidligere skrevet en bloggpost om hvorfor jeg virkelig beundrer Tempo, deres ledere og ikke minst spillerne som viser en fantastisk idrettsglede, engasjement og omtanke for hverandre.

Tempo IF fikk i fjor den gjeveste prisen man kan få i Moss, Mossianaprisen og det var nå på tide at de også fikk hele fylkets annerkjennelse.

Jeg vil oppfordre dere alle til å bli støttemedlem i Tempo IF og dermed støtte dette viktige arbeidet. Støttemedlemskap koster kun kr. 100 og dere kan melde dere inn på Tempo sine nettsider.

Goto Top