Fremskrittspartiets nye Ordførerkandidater

Fremskrittspartiets nye Ordførerkandidater

Som politisk netsleder i Østfold Fremskrittsparti har jeg den gleden av å reise rundt på flere av års og nominasjonsmøtene til lokallagene i Østfold FrP. Dette er noe jeg prioriterer høyt da det er veldig hyggelig å bli bedre kjent med medlemmene våre ute i lokallagene. Den siste uken har jeg besøkt Eidsberg FrP, Trøgstad FrP og i dag besøkte jeg Askim FrP og på disse tre års/nominasjonsmøter var det god stemning og meget gode debatter som viser at det er mange Fremskrittsvenner som er meget sultne på å få gjennomført partiets politikk i kommunene.

Askim FrP er for tiden i opposisjon da Høyre i Askim dessverre har valgt å tilhøre den røde fløyen. Men forhåpentligvis får man et godt borgerlig flertall som vil bli ledet av Ingolf Paller som Ordfører. Ingolf er erfaren og meget sulten på å få en sunn økonomi i Askim og ikke minst øke antall sykehjemsplasser. Til tross for at de mangler sykehjemsplasser i Askim har de andre partiene valgt å selge noen sykehjemsplasser til andre kommuner. Lokallagsleder Kjell Nylen er også klar med en partiorganisasjon som stadig blir sterkere og Askim FrP har under hans ledelse satset mye på skolering, noe som er bra når nye verv og posisjoner skal besettes i Askim.

På bildet under ser du de tre toppkandidatene, fra venstre Grethe Aasgaard som er en erfaren lokal og fylkespolitiker, i midten Ordførerkandidat Ingolf Paller og til høyre tredjekandidat og organisatorisk nestleder i Østfold FrP, Liv Andresen.

I Eidsberg valgte de Ulf Meyer som Ordførerkandidat.Ulf er også en meget erfaren politiker og har tidligere vært politiker i Askim og i Løten. Han har også jobbet som skoleringssjef i Fremskrittspartiet hovedorganisasjon der han i en periode var min sjef i 2007. Eidsberg styres av SP og AP noe jeg håper at Ulf Meyer og hans team skal få gjort noe med ved neste års valg. Høyre har nominert Erik Unaas som sin toppkandidat og jeg tror at Ulf Meyer og Erik Unaas kan være et godt team for velgerne å velge som Ordfører og varaordfører. Det er to dyktige mennesker med kreative ideer og gjennomføringsevne.

På bildet under så ser du Ordførerkandidat Ulf Meyer til venstre og gjenvalgt lokallagsleder Terje Aarhus til høyre.

Trøgstad Fremskrittsparti har jobbet meget godt i opposisjon og har samtidig brukt tiden på å bygge en sterk partiorganisasjon som har hatt en betydelig vekst i medlemsmassen de siste årene. Partiet er veldig opptatt av at velgerne skal få mest mulig innflytelse, derfor valgte de å ikke kummulere noen av kandidatene sånn at velgerne skal få avgjøre hvem som kommer inn i kommunestyret fra Fremskrittspartiet. Partiets ordførerkandidat er Torfinn Strengen som har vist seg som en frittalende og klar politiker som ikke er redd for å kjempe for det han og partiet tror på. Hanne Therese Myhrer ble også gjenvalgt som lokallagslederog sammen tror jeg de kan lage et godt alternativ til dagens styre i Trøgstad. De er heldige og har mange partimedlemmer med variert bakgrunn som ønsker å bidra til å forbedre hverdagen til innbyggerne i Trøgstad.

Jeg har dessverre ikke noen bilder fra årsmøtet i Trøgstad, men når alle nominasjonene i Østfold FrP er ferdig så skal jeg lage en god oversikt over samtlige kommuner her på bloggen.

Goto Top