Frekkhetens nådegave

Frekkhetens nådegave

Vi har blitt vant til at Fremskrittspartiets politikk først blir latterliggjort i mange år, for så at de andre partiene kopierer politikken som sin egen. Dette har vi sett i mange saker som omhandler alt fra innvandring, integrering, økonomisk politikk, valgfrihetsreformer osv. Jeg er selvfølgelig glad for at vår politikk til slutt blir gjennomført, men det er frustrerende at det må ta så mange år av hensyn til innbyggerne. Det siste eksemplet så vi på dagens nyhetssendinger der APs nestleder mener det er på tide at man stopper utbetalingen av velferds og trygdeytelser til den parten som bortfører sitt eget barn. Saken blir enda verre ved at den av foreldrene som er igjen hjemme i Norge må fortsette å betale barnebidrag til den som har kidnappet barnet. Staten har vært med å finansiere disse barnebortføringene gjennom mange år ved å betale ut store trygde og velferdsytelser til kidnapperen.

Barnevern

Dette problemet har Fremskrittspartiet tatt opp mange ganger og foreslått at trygde og velferdsytelser selvfølgelig bør stoppe umiddelbart til den som kidnapper barnet og at man selvfølgelig ikke skal måtte betale barnebidrag til som begår en grov kriminell handling og bortfører et uskyldig barn. Når FrP har tatt opp dette og krevd stans i utbetalingene har vi blitt latterliggjort for at det er en enkel løsning og vi har blitt lovet gjennom mange år at regjeringen skal komme med noen tiltak. Disse tiltakene har vi ikke sett noe til og barnebortføringene har fortsatt. FrPs forslag har vi fortsatt å fremme og det har blitt nedstemt hver eneste gang.

Det at Helga Pedersen nå like før valget går ut i media og skryter av at AP nå vil sette en stopper for barnebortføringer ved å stoppe utbetalingene så er det vel og bra, men samtidig meget frekt all den tid hun og Arbeiderpartiet har nedstemt FrPs forslag om dette i mange år, senest i desember i fjor. Da behandlet Stortinget FrPs forslag og hvis man ser på voteringsoversikten fra Stortinget ser man her hvordan de enkelte partiene stemte da følgende forslag var til behandling:

 

Skjermbilde 2013-02-03 kl. 22.34.37

 

Jeg synes da at Helga Pedersen har fremmhetens nådegave når hun nå noen få måneder etter å ha stemt imot FrPs forslag prøver å fremstille dette som APs forslag. Hvorfor kan man ikke innse at alle partier har gode forslag av og til og heller begynne å stemme for de forslagene man er enig i og imot de man er uenige i uten å bry seg om hvem som har fremmet forslaget. Om et godt forslag kommer fra Rødt, Venstre, AP eller FrP så bør man selvfølgelig stemme for det.

Goto Top