Forby hagearbeid i helgen?

Forby hagearbeid i helgen?

Som jeg har skrevet om i andre bloggposter så finner desverre alltid politikere på nye områder de vil og kan regulere enkeltmenneskers frihet og stoppe sunn fornuft. I Elverum blir nå innbyggerne bedt om å ikke klippe gresset i helgene da støyen kan sjenere naboene. Ja, selvfølgelig støyer det når folk skal klippe gresset, men gresset må klippes av og til. Er det da bedre at folk gjør det mandag kveld, etter jobb og middag når barna skal legges?

Jeg ser at Ordføreren i Elverum mener at det skal være ro i helgen og stillheten skal begynne kl. 1700 på fredag, har virkelig ikke Ordføreren i Elverum større tiltro til at voksne mennesker klare å håndtere hagearbeidet sitt selv uten innblanding fra politikerne? Ser at Ordføreren i Fredrikstad avviser forslagtet fra Elverum som tøysete noe jeg må si meg enig i, Ordføreren i Fredrikstad sier videre at folk bør ta hensyn. Det er sånn vi har løst hagearbeid gjennom mange år, man tar hensyn til naboene, og hvis noen synes det blir for støyete så sier man fra til naboen, men man trenger ingen styringskåte politikere for å fortelle oss dette. Politiet i Fredrikstad har følgende gode råd: «Prat med naboen» noe jeg er enig i.

  • Ronny-André Bendiksen

    Dette er en test.

  • Leif Vårung

    La folk stelle i hagen på søndager,men
    bruk av gressklippere bør ikke forekomme.

  • Gressklipper og lukten av nyklipt gress betyr sommer for meg. Ikke sjokkerende at slike politiske fordringer kommer fra Elverum hvor de har politikere som Bjørn Jarle Røberg-Larsen (sosialdemokraten.no).

Goto Top