Første bloggpost

Første bloggpost

Velkommen til bloggen min. Dette er min første bloggpost, har i flere år vurder å lage meg en blogg, men har ikke gjort det da jeg har vært usikker på om jeg er motivert nok til å skrive på den fortløpende.

Men på helgens landsmøte i Fremskrittspartiet hadde vi et foredrag av Vampus om sosiale medier, og dermed ble jeg overbevist 🙂

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/9a8bc2a236490873993ed7efe4561cf823c18d0b">Bloggurat</a>.

 • Gratuelerer så mye med ny blogg 🙂

  • ErlendW

   Takk for det 🙂

 • Kan du ikke lage en blogpost om UFO’r Erlend?

  Aftenposten 01.09.
  En UFO skal ha passert da Erlend Wiborg (12) og en annen deltager i et fødselsdagsselskap trakk frisk luft på verandaen. – Plutselig så vi en blå runding på størrelse med en Caravelle (varevogn, red.anm.). og så var den helt blå med røde striper i midten. Observatøren er fremdeles påtagelig himmelfallen over den uventede opplevelsen klokken ni fredag kveld i Rødveien 4 i Våler i Østfold. Han forteller videre at den befant seg i høyde med flaggstangen og at episoden var over i løpet av to-tre sekunder. Den i bakkekant spisse, i forkant runde tingesten skal ha beveget seg lynraskt bort fra stedet hvor den ble sett, bare 10-15 meter unna de [to] forbløffede øyenvitnene. De to kameratene stormet deretter inn i stuen, hvorpå de øvrige 10-12 festdeltagerne straks beveget seg ut på verandaen. Da var objektet bak noen trær, hvit på farge. Det hevet seg deretter over trærne; Erlend fikk raskt hentet et kamera og tok bilde. Imidlertid, da han neste dag fikk fremkalt filmen viste det seg at den var blank!
  Det kan også nevnes at da episoden inntraff, stoppet tre biler etter tur utenfor huset for så etter 10 sekunder å kjøre videre. Erlend forsøker nå ved hjelp av lokalaviser å komme i kontakt med førerne, som han håper kan hjelpe ham nærmere en løsning på mysteriet. Han avviser bestemt at episoden kan ha noen sammenheng med at Rygge flystasjon ligger like i nærheten, siden ingen flyruter normalt passerer denne veien.

  Moss Avis 01.09.
  Erlend Wikborg blir intervjuet også i denne avisen. Det kommer frem litt flere detaljer, bl.a. at det ble sett opptil fire flygende gjenstander (på avstand, bak noen trær) av både ham og resten av festdeltakerne, ca. fem minutter etter det første objektet ble sett. Ellers laget barna tegninger av det de så; uavhengig av hverandre tegnet Erlend og de andre på festen akkurat det samme. Ungene kontaktet også Rygge hovedflystasjon for å høre om de kunne ha tatt feil, og at det var fly derfra som var ute. Det viste seg at ingen fly var oppe på det aktuelle tidspunkt. Ellers ble UFO-Norge oppringt, og en person ville komme derfra til uken.

  🙂

  Et resultat av ivrig leting etter bloggen din tidligere i dag 😀

  • ErlendW

   Tja, skal vurdere det Steffen 🙂 Men det går vel ikke ann å ikke tro på en UFO. For frem til man finner ut hva det er så er det et uidentifisert flyvende objekt

   • Stig

    BTW: Du er ikke den eneste som har sett en UFO, Erlend. 🙂

 • Pingback: www.erlendwiborg.com fyller 1 år | Erlend Wiborg()

Goto Top