Endelig iPad

Endelig iPad

Jeg har i alle år vært en trofast Microsoft bruker og holdt meg unna Apple sine produkter. Har sett på Apple sine produkter som litt sære og for spesielt interiserte designelskere. Da Apple presenterte iPhone 9- januar 2007 så ble mitt syn på Apple endret og jeg ble i likhet med millioner av andre mennesker fasinert av Apple sin evne til å lage fremtidsrettede produkter som er meget enkle å bruke, raske og ikke minst meget stabile. Den første iPhone ble lagt ut for salg i USA 29. juli 2007, men desverre så kom den ikke til Norge før 11. juli 2008. Jeg valgte derfor å få impotert en iPhone lenge før den kom til salg i Norge og iPhone er fortsatt den telefonen jeg har i dag og som jeg er meget fornøyd med.

Når Apple nylig lanserte iPad så fulgte jeg spent med og igjen mener jeg Apple har klart å lage et fantastisk produkt som er fremtidsrettet. Som politiker har jeg daglig mange forskjellige møter og dermed betydelig mengder sakspapir som man får i papirformat. iPad kan løse dette problemet ved at jeg nå får sakspapirene rett inn på iPad,en og kan ha bedre system og bruk av dem. Størrelsen på iPad,en er stor nok til at jeg kan bruke den til å surfe på nett, lage presentasjoner, mail etc. men samtidig er den liten og lett nok til at jeg kan ha den med meg over alt.

Jeg ble derfor skuffet da Apple velger å utsette landseringen i Norge på ubestemt tid, jeg benyttet derfor muligheten da Cathrine og jeg skulle legge ferieplanene og jeg sørget for at ferien ble lagt til et land der iPad var i salg. For noen dager siden fikk jeg derfor kjøpt min første iPad i Paris og jeg er meget fornøyd med den. Valgte å kjøpe 3G versjonen med 64 GB minne og stadig finner jeg nye bruksområder. Merker at jeg i langt mindre grad har bruk for min ordinære PC og at jeg i stor grad får dekket mine dataog telebehov med iPhone og iPad.

Her ser dere et bilde av meg da jeg kjøper iPad,en på Apple Store i Paris, jeg fikk også testet den nye iPhone ¤ som virket meget lovende.

Goto Top