Enda mer TV lisens?

Enda mer TV lisens?

At Norge har grådige politikere ledet av den avgiftskåte rødgrønne Regjeringen er ingen hemmelighet. Noen har tidligere ment at jeg har skrevet for mye om bompenger i denne bloggen. Ja, bompenger er viktig for meg, fordi det symboliserer svake og feige politikere som ikke evner å tenke helhetlig og følge et snev av rettferdighetssans. Men vi har jo langt flere avgifter som jeg vil kaste på skraphauen enn bompenger, TV-lisensen er en annen. Jeg er derfor glad for at FrP alltid har vært og er tydelig på at TV lisensen må avskaffes.

TV lisens er etter mitt syn et tvunget kjøp av en tjeneste uavhengig om du ønsker det eller ikke. Så lenge du har en TV med mottaker så må du altså betale for NRK. Å tvinge folk til å måtte betale for noe de ikke nødvendigvis ønsker vil i de fleste tilfeller kalles ran, utpressing etc. men så lenge det er noen avgiftskåte politikere som gjør det, så kalles det felleskapsfinansiering.

Hvis man skal bruke felleskapsargumentet, så tenker man ofte på at et felleskap er at alle skal bidra og man skal hjelpe alle i felleskapet gjennom at man skal yte etter evne. Men en standard TV lisens rammeren minstepensjonist hardere enn en med milioninntekter.

Jeg har lenge trodd at sakte men sikkert ville FrP få flertall for sitt ønske om å avskaffe TV lisensen, for Høyre, Venstre og KrF støtter nå FrP helt eller delvis og jeg trodde den rødgrønne regjeringen også ville følge etter. De måtte bare ha ventet til folk glemte at forslaget kom fra FrP, for å stemme for FrP forslag er jo farlig for noen tydeligvis. Men i stedefor å følge folkeviljen og avskaffe TV lisensen jobber nå NRK og Regjeringen med forslag for å kunne UTVIDE lisensordningen til også å gjelde mobiltelefoner, PC,er osv. Grådigheten og avgiftskåtheten til noen politikere har tydeligvis ingen grenser.

Fjern den usosiale og tvungne abonementet på NRK og slipp samtidig NRK fri fra politikernes styring og kontroll.

Oppdatert 10 mai:

Det eksisterer en Facebookgruppe mot den nye lisensen, oppfordrer folk til å vise sin motstand ved å melde seg inn i gruppen: «NEI TIL NRK Lisens på Datamaskiner og MOBIL»

Goto Top