Eiendomsskatt på kabel TV

Eiendomsskatt på kabel TV

Det er ingen hemmelighet at politikere og byråkrater leter med lys og lykter etter nye områder de kan kreve inn skatt fra. Dessverre tror mange politikere at alt blir så mye bedre hvis vi politikere får enda flere skattepenger å disponere i stedet for at folk folk disponerer pengene selv. I sin giver etter å skattlegge mer i Moss har man nå funnet ut at kabel TV og fiberanlegg er gode skatteobjekter for å få inn flere skattepenger fra oss. Ja, du hørte faktisk riktig.

I Norge betaler vi allerede en egen avgift bare for å få lov til å ha TV, nemlig TV lisensen som i praksis er et tvangsabonement. Det å nå innføre eiendomsskatt på kabel TV og fiberanlegg er faktisk drøyere enn jeg trodde at skattekåte politikere ville finne på. Moss kommune har allerede en av landets høyeste eiendomsskatter, men allikevel ønsker AP og de andre politikere å skattlegge enda mer. Jeg lurer veldig på hvordan man har tenkt å beregne hvor mye skatt den enkelte kabel/fibereier må betale i eiendomsskatt. Skal byråkrater og kemneren grave opp opp og si, hmm, din kabel er litt større enn den forrige vi så, så derfor øker vi eiendomsskatten din med 5%. Nei, dette blir med respekt og melde for dumt og jeg sier som lederen av det største kabel TV selskapet i Moss(FAAL), Rune Eriksen:

«Det virker som Moss kommune er blitt stein gærne etter å få inn penger»

Tror du at skattekåte politikere og byråkrater stopper etter de har fått skattlagt kabel TV da? Neida, Helge Sjøvik i Moss kommune uttaler til Moss Avis at båtplasser i småbåthavner kan bli det neste Moss kommune innfører eiendomsskatt på. Vi må slutte å behandle folk som statens melkeku og det kan ikke være et mål i seg selv for byråkrater og politikere å hele tiden lete etter nye områder å skattlegge innbyggerne på.

Goto Top