Dødsstraff for homofile?

Dødsstraff for homofile?

Det Europeiske råd for fatwa og forskning(ECFR) har de siste tre årene vurdert hva slags straff homofile bør få. Mange venter spent på svaret deres da mange islamister dessverre mener at den eneste riktige straffen homofile fortjener er dødsstraff. Det at ECFR i det hele tatt trenger tre år på å vurdere om homofile fortjener straff og eventuelt hva slags straff de fortjener er skremmende. Det er kvalmende at man i det hele tatt vurderer dette da det bør være en selvfølge at mennesker fritt får leve de liv de selv ønsker så lenge det ikke skader andre. Om en person er heterofil, bifil eller homofil skader selvfølgelig ingen.

Grunnen til at avgjørelsen til ECFR er så viktig er at den er retningsgivende for mange norske muslimer og bla. har Islamsk råd i Norge valgt å ikke ta stilling til dødsstraff mot homofile før ECFR kommer med sin mening.

Det som sjokkerer meg er hvordan norske medier nå hyller ECFR for å være moderate og de påstår også at det ikke er noen ekstremister i ECFR. Selv så synes jeg det å i det hele tatt vurdere dødsstraff mot homofile er meget ekstremt men hvis man går inn og ser på rådets medlemmer finner man skremmende ting. Norge har et medlem i rådet, Mehboob Ur-Rehman og han finner jeg ikke så mye bakgrunnsinformasjon om. Det eneste jeg så langt har funnet ut er at han benekter deler ac 11. septemberangrepene ved at han sår tvil om det var islamistiske terrorgrupper som alene stod bak angrepet.

Yusuf_al-Qaradawi som ung

Hvis man ser litt på bakgrunnen til lederen av ECFR, Yusuf Al-Qaradawi som Aftenposten og andre norske medier har hyllet som moderat og akademisk finner man skremmende synspunkter. Han har tidligere erklært sin motstand mot menneskerettighetene da han mener disse strider mot koranen, og han mener at kjønnslemlestelse er helt greit så lenge man bare reduserer klitoris og ikke fjerner den helt. Han mener også at det er helt greit å kjøpe seg en mindreårig kone noe han også gjorde selv da han i 1983 gifter seg med en 14 år gammel jente. Denne mannen mener Aftenpostens kommentator Inger Anne Olsen er en moderat og hun benekter han er noen form for ekstremist. Jeg vil derfor anbefalle henne å bla. se dette videoklippet der han hyller Hitler og Holocaust:

Denne organisasjonen velger Norske Islamsk råd å støtte og ikke minst følge deres såkalte fatwaråd, det er skremmende.

Goto Top