Budsjettkurs for Aust Agder FrP

Budsjettkurs for Aust Agder FrP

Denne helgen er jeg på Quality Spa & Resort i Kragerø for å holde budsjettkurs for Aust Agder FrP. Jeg har hatt en kraftig forkjølelse eller influensa de siste dagene, men er heldigvis bedre i dag. Det er ca 35 deltagere på budsjettkurset og jeg må si jeg er imponert over kunnskapsnivået til deltagerne. I Aust Agder FrP er det tydeligvis mange dyktige politikere som er klare til å overta styringen i flere av fylkets kommuner. Det er også gledelig å høre debatten og jeg registrerer at Aust Agder FrP er klare for å forhandle og være kompromissvillig for å få til gode borgerlige flertall i flere av fylkets kommuner. De er samtidig klare på at de aldri er villig til å kompromisse når det gjelder noen viktige saker som Fremskrittspartiet klare nei til bompenger og partiets klare motstand mot eiendomsskatt.

Aust Agder FrP ledes av Anders Kylland(bildet under) som er en aktiv politiker som jeg har hatt den glede av å bli bedre kjent med gjennom flere møter i partiets landsstyre der han er en aktiv debattant og viktig premissleverandør.

Det å holde et budsjettkurs når man har influensa eller er forkjølet er aldri lett da budsjettkurs for kan bli litt tørt. Men heldigvis gikk det greit og vi fikk en god dialog fra en forsamling som sprudler av engasjement.

Nå er snart programmet for dagen ferdig og før vi skal ha julebordsbuffe i kveld skal vi nyte det fantastiske Quality hotellet. Hotellet har fantastisk utsikt og har også utendørs boblebad med den fine utsikten og samtidig servering i boblebadet. Det frister veldig, men med sykdommen i kroppen bør jeg nok droppe utendørs boblebad, men det er ikke alltid man følger fornuften 🙂

Goto Top