Bli en rødnese

Bli en rødnese

Rødnesedagen 2010 er i gang og avsluttes 25. november med et direktesendt TV show på TV3. Det er Redd Barna som står bak rødnesedagen og er en annerledes innsamlingsaksjon. Kampanjen baserer seg på humor og at alle skal ha lov til å være barn. Kampanjen legger også opp til at hver enkelt av oss kan delta og at vi kan samle inn penger på en humoristisk måte.

Slagordet «gjør noe som fenger for penger» er et meget godt slagord og jeg håper derfor at alle lesere av denne bloggen vil være med på kampanjen. La oss utfordre hverandre til å være litt barnslig, sprø og samtidig ha det gøy mens vi samler inn penger til barn som virkelig trenger vår hjelp og støtte.

Du kan kjøpe en rødnese for kr. 25,- hos Apotek1, Meny og på Princess. På Rødnesedagens Facebookside finner du flere tips til hva du kan gjøre for å samle inn penger på en humoristisk måte. Hva med å utfordre din jobbkollegaer til å ha på seg rødnesen en hel arbeidsdag og hvis de gjør det på en hel måte gir du 50 kroner til rødnesedagen. Du kan også ta bilde av deg selv og dine venner med rødnese og sende den til 2272 med kodeord «Rødnese». Bildet ditt vil da bli vist på diverse nettsider, bla. på Dagbladet.

Cathrine og jeg har invitert flere av våre venner til en rødnesefest hjemme hos oss der det vil bli flere barnslige leker, quiz, poker etc. der alle innsamlede midler går uavkortet til Rødnesedagen 2010. Det er derfor bare å benytte fantasien og starte å finne artige og sprø måter å samle inn penger på en artig måte.

Jeg vil avslutte med å utfordre dere som lesere av denne bloggen. I tillegg til å sende inn bilde av deg selv til rødnesedagen så vil jeg gi kr. 25 til rødnesedagen for hvert bilde dere mailer til meg og som jeg kan legge ut her på bloggen.

Goto Top